Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Többágyas Hostel szobában ha...

Többágyas Hostel szobában ha csak 2-en szállunk meg akkor oda másokat is elhelyeznek?

Figyelt kérdés
Szóval úgy értem, hogy ha lefoglalunk egy 6 ágyas hostel szobát akkor ott csak mi ketten leszünk vagy van rá esély hogy találkozunk idegenekkel is? :)

#hostel #többágyas szoba
2015. okt. 22. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:

csak ti lesztek, viszont a 6 hely árát ki kell fizetnetek. Tehát fix ár van, nem fő, ez mondjuk

30.00 0egy éjszakára, az már mindegy a hotelnek hányan fizetitek ki.

2015. okt. 22. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

Az első butaságot mondott. Ha nem AKAROD kifizetni a 6 hely árát, akkor természetesen csak kettőt fizettek - és igen, idegeneket rakhatnak mellétek.

Ez a hostel lényege. Legtöbbször még koedukált is.

Csomó ilyenben aludtam Amerikában, Angliában, Spanyolországban... Mindenhol így működik.

2015. okt. 22. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Angliába, Londonba szeretnénk majd menni és nézegettem, ilyen szállásokat ott volt egy 6 ágyas szoba azért kérdeztem, hogy ez hogy is müködik ez a dolog. :)

2015. okt. 23. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Londonban pont voltam már ilyenben. Igen, csak annyi ágyat kaptok, amennyit kifizettek, a többi idegeneké.

Ezért olcsó.

2015. okt. 23. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem írtam hülyeséget..Magyarországon így van... már többször jártunk így. Öt helyet foglaltunk, de végül hárman mentünk, és mind az ötöt ki kellett fizetni. Cserében csak mi voltunk a szobában. Külföldre én csak normális hotelben szállok meg, arról nem tudok nyilatkozni hogy ott hogy működik.
2015. okt. 23. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Ha eredetileg ötöt foglaltál, akkor mit csodálkozol?? Hostelnél legtöbbször nincs utólagos lemondás.

Olyan buta vagy, hogy az fáj.

2015. okt. 23. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
te meg érthetetlen.. a kérdező a lefoglalt szállással kapcsolatban kérdezett, ha tudnál értő olvasni, erre te is rájöttél volna... azt kérdezte ha LEFOGLALNAK egy 6 ágyas szobát. Ha lefoglalják, oda nem raknak be mást... De igaza van a mondásnak, az ész igazságosan van elosztva, mindig az hiszi hogy neki van a legtöbb, akinek igazából a legkevesebb. De nem szállok intelligencia harcba fegyvertelen emberrel.
2015. okt. 23. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem tűnt volna fel, a Kérdező nem szeretne két emberre hat díjat fizetni. Csak neked nincs annyi eszed, hogy segítőkészen válaszolj.
2015. okt. 23. 12:30
 9/9 anonim válasza:
Egyébként meg attól függ hogy hotelről vagy hostelről van-e szó. A hostel lényege hogy van privát szoba (általában 1-6) és közös hálótermes is 8-10 főre, ami persze olcsóbb és oda raknak be másokat is. De mindenhol fel van tüntetve a szoba típusa és 10 ágyasat niylván senki nem fizet ki magának.
2016. jan. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!