Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Min érdemesebb foglalni?

Min érdemesebb foglalni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemsokára utazunk Egerbe v Demjénbe, de nem nagyon tudtam még szállásokat keresni mert nem találok semmilyen értelmes oldalt ahol mindenre rá tudnék keresni... Tudnátok nekem ajánlani valamilyen oldalt, amin nagyon könnyű keresgélni? Sürgős lenne! Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. aug. 5. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt már próbáltad, hogy beírod a google-ba hogy szállás, hotel, apartman vagy mittudomén mit keresel, mindjuk faház, és mögé teszed hogy Eger, vagy Demjén?
2015. aug. 5. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Demjénbe ne.. Ott semmi nincs, de az szó szerint. A fürdő és ennyi. Vele szemben egy pizzéria, meg a település szélén egy kisbolt. Totál kihalt az egész, még kocsma sincs, max 1. Szállást a www.szallas.hu www.booking.com-on találsz tömkelegével.
2015. aug. 6. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az 1. válaszolónak: igen, már próbáltam...

2. válaszolónak: köszönöm az értesítést, de csak a strandra szeretnénk menni egy nap és ott aludni, aztán mennénk egerbe és szalókra :D

2015. aug. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!