Ajánljatok nekem olyan légitársaságot, ahol olcsón tudok repülőjegyet foglalni. Mindenkitől azt hallom, hogy az ismerőse 1 ft-ért,5 euróért foglalt jegyet. Még nem sikerült ilyet találnom. Vagy esetleg érdemesebb vonattal vagy busszal utazni?
Olcsó Repülőjegy!
Szállás nélkül, mindenképpen fapadosra.
Keress pelikan.hu-n, az sok légitársaság jegyei között keres.
A fapadosok pedig szeretik sokszor elrejteni az egyéb költségeket: lehet, hogy a jegy 5euró, csak éppen van még hozzá XezerFt reptéri illeték, foglalási díj, külön fizetsz, ha van csomagod stb.
Én egyszer januárban vettem Budapest -London járatra 1 forintért jegyet..De ez nem egészen így van..Mire eltáncolt a jegyvásárlás végéig a jegy nem 1 forint hanem akár 20.000 forint is lehet..Ugyanis a csomagtól kezdve minden más + költség is rajra van..Csak a repülőjegy 1 forint..
Ezek a prómosjegyek ritkán vannak,és állandóan lesni kell,hogy kifogd.. JA! és főszezonban nincsen ilyen jegy..
Én utaztam már ilyen jeggyel Raynair és Wizzair társaságoknál..
Ez egy nagy baromság, ilyen nincs.
Mivel csak az illeték (légitársaság függetlenül) több mint 10ezer, így ez alatt nem létezik repjegy!
Ha ehhez egyéb sarcokat is hozzávesszük lesz vagy 20-25 ezer.
Ha valaki utazott ez alatt az akkor valami reklám jegy lehetett, ahol a légitársaság átvállalta ezeket az összegeket a marketing kedvéért, de ez egy a millióból paraszt vakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!