Voltál már hostelben?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataid? Hányan mentetek? Jól éreztétek magatokat benne? Én kettesben készülök menni valakivel.2015. júl. 19. 21:00
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, de nem voltak túl meggyőzőek. Nekem ez kevés, hogy belföldi hostel mellett döntsünk. Egyetlen olyan hazai tapasztalatról, sikerélményről sem olvastam még, ami megerősíthetne minket hogy próbáljuk ki. Csoportban mentünk, külföldön voltam, blabla...lehet hogy hagyjuk a fenébe és inkább megyünk apartmanba.
2015. júl. 27. 12:48
12/18 anonim válasza:
Hát akkor menj oda. Ki akart meggyőzni?? Jézusom, te tettél fel kérdést, ember! :D
13/18 A kérdező kommentje:
Nem az lenne dolgod, hogy kioktass, hanem hogy segíts, ha már egyszer vetted a fáradságot és ideírtál. Én legalább is nem írok sehová, ha csak lózungokat tudnék. Itt most kudarcot vallottál, fogadd el!
2015. júl. 27. 14:38
14/18 anonim válasza:
Legalább háromszor írtam már segítő szándékkal, és az összes válaszomra rákontráztál...
15/18 A kérdező kommentje:
Értsd meg, hogy a külföldi tapasztalataiddal nem sokra megyünk! Akinek mégis van élménye hazai hostelekről, az meg csak a szobákról írt, meg hogy szinte csak aludni jártak oda, de semmi élménybeszámolót nem olvashattunk az alkalmi közösségről, hangulatról. Az étkezésről sincs semmi, holott nem szeret mindenki főzni magára, és étteremre se feltétlen telik mindenkinek. Én ezeket hiányolom eddig.
2015. júl. 30. 14:04
16/18 anonim válasza:
Jó, akkor várd a neked megfelelő választ. :D
17/18 A kérdező kommentje:
Te meg inkább ne írj ide többet, ha csak beszólni tudsz! Inkább szkájpolgass a hostelos netbarátaiddal: Heidivel, Jürgennel Kurttal meg a többivel! Gondolom hasonlóan "kellemes" szobatársak lehettek mint te.
2015. júl. 30. 15:10
18/18 anonim válasza:
Te teljesen idióta vagy??? Mi bajod, ember!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!