Hogy van ez hogy Londonban 3200-3800 Ft-ért lehet hostelben aludni kb hatfős szobában hostelbookeren, Birminghamben, Nottinghamban, Manchesterben meg 5000-6500 körül?
Figyelt kérdés
Pedig a net ugye azzal van tele, hogy Londonban drága a szállás és hogy ezért más városba kell menni. Vagy ki terjeszti ezt a baromságot?2013. dec. 20. 09:49
1/14 A kérdező kommentje:
Meg hogy van hogy az ifjusagiszallasok.com még a hostelbookersnél is jóval olcsóbb rengeteg hotelt listáz és mégis öten likolják őket facebookon? Átverés az egész?
2013. dec. 20. 10:21
2/14 A kérdező kommentje:
Sőt, egy hotelt lecsekkoltam és a honlapjukon drágább ár van mint az ifjúságiszállások.comon . Ez egy kamu oldal, ahol levonják a 10%-ot aztán le se foglalják csak elszedik a pénzedet?
2013. dec. 20. 10:34
3/14 anonim válasza:
bár nagyjából az összes európai országot megjártam már, de még soha fel sem merült bennem, hogy magyar oldalon keresztül keressek/foglaljak szállást. Persze nem feltétlenül lehúzás az alacsonyabb ár (lehet, hogy szerződtek a kedvezményért) de azért benne van a pakliban. Tömegszállásért egyébként szerintem a 4000 ft egy megszokott ár.
4/14 A kérdező kommentje:
Áh, a helyesírásuk is pocsék, elérhetőség nélkül és azt irják 30 ezren rendeltek már náluk, holott a trafficestimate kidobta hogy nem is látogatják őket. Ez egy lehúzós oldal. És mi van a hostelbookersen miért olcsóbb sokkal egy londoni szállás mint más nagyvárosi?
2013. dec. 20. 12:46
5/14 anonim válasza:
Fogd már be a pofádat.
Akkor menjél külföldre, ha van pénzed aztán kész.
6/14 anonim válasza:
Előző nyugi van! Kevés pénzből is lehet utazni.
Airbnb -t nézted már? Én többször ott olcsóbban találtam mint a hostelek és külön szobát kaptunk a párommal.
7/14 anonim válasza:
Én a hostelbookers-en vagy a HRS-en szoktam foglalni.
8/14 anonim válasza:
Rossz helyen keresel, ráadásul rosszul.
9/14 anonim válasza:
én neten semmit se foglalnák le,mert a 90%kamu főleg ami magyar :D
10/14 anonim válasza:
" én neten semmit se foglalnák le,mert a 90%kamu főleg ami magyar :D"
Na te is nagyon értesz hozzá. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!