A közös fürdőszobás szállodai szobák milyenek?
en biztosan nem vallalnam be , tobb okbol. senkivel nem szeretnem megosztani a furdoszobamat, ki tudja, hogy a masik vendeg milyen gombas labbal stb-vel rendelkezik....
aztan: szeretem, ha a pihenes alatt nem kell minden alkalommal magammal vinni neszeszerben a tusfurdo / fogkefe kombot, hanem hagyhatom szepen a helyen.
nem szivesen varakoznek, allnek sorban, varnek a mosdora.
plusz: szeretek a parommal kozosen furdozni, es az meghittebb, ha nem allnak masok az ajto elott.
Szerintem helyfüggő.. Valahol lehet putri a közös is:D De én egyszer mikor voltam egy szálláson,nekem saját fürdőm volt,de bekukkantottam a közösbe is, és teljesen kulturált volt ,tiszta stb, nem is kellett várni.:)
Tehát ha normális a hely és ha valaki olyan típus, akkor teljesen oké egy közös fürdő is. De én sem vagyok az a típus,aki ezen osztozkodna,túl finnyás is vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!