Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Érkezhetünk ekkor?

Érkezhetünk ekkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nyáron megyek külföldre nyaralni, és szállásokat nézek.

Este 23:00 körül fogunk ott landolni a reptéren, lényeg, hogyha a szállás/hotel azt írja, hogy 24 órás recepciójuk van, akkor én érkezhetem este 11 után? be fognak engedni ha úgy foglaltam?

Mert mindenhol csak az látom, hogy bejelentkezés pl 14:00 után.

Köszönöm

2015. máj. 2. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:

A szállodákban általában 10h-ig kell elhagyni a szobát, mert takarítani is kell, és 14-től lehet elfoglani, azaz bejelentkezni.

És igen, érkezhetsz éjfélkor is, hiszen azt az éjszakát már fizeted.

2015. máj. 2. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
23 az 14 után van.... A lényeg, hogy arra napra, amikor érkeztek már Legyen foglalásotok és jelezzétek előre, hogy későn érkeztek
2015. máj. 2. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, de mindenképp jelezd nekik, hogy későn érkeztek.
2015. máj. 2. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer a szoba ki van fizetve, érkezhetsz éjjel 3 után is, vagyis akármikor. Csengetsz, az alvó recepciós keljen fel és nyisson ajtót. Az a dolga, azért fizetik.
2015. máj. 2. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Az volt a furcsa, hogy valahova ki van írva, hogy érkezik 00:00-ig vagy esetleg 11 után + 30 euró éjfél után + 50 euró, és a többinél nem, azért is kérdeztem.

2015. máj. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!