Easyjet szokott emlékeztető email-t küldeni az utasoknak, hogy ekkor meg ekkor utaznak?
Ha igen, mennyi idővel az út előtt?
Csak mert én holnap utazom de nekem nem küldtek..
Köszi
Köszi mindnekinek
Második: LOL jah hát feltételezhetően nem olyan hülyék , hogy elfelejtsék..de a harmadiknak is igaza van, hogy lehet vki olyan elfogalt, hogy elfelejti..amúgy azért kérdeztem, mert még régebben olvastam itt a GYK-en, hogy valamelyik légitársaság x nappal az indulás előtt küld mailt, és biztosra akartam menni, hogy nekem nem azért nem küldtek, mert vmit elbénáztam, hanem, hogy alapból nem küldenek..:)
Kedves első válaszadó! Sajnálom a rossz tapasztalatodat de nekünk a párommal pont, hogy csak pozitív tapasztalat jutott az easyjetből. Nem volt se koszos , se drága sőt mindig azzal utaztunk haza UK-ból mert mindig ennél a társaságnál volt a legolcsóbb a jegy. Folyamatosan figyeltük a ryanairt, a wizzairt, a jet2.t és mindig ez volt a legjobb.
Bocs az off-ért...
Mi kaptunk emlékeztetőt igaz csak egyszer amikor a hóhelyzet miatt voltak változások de amikor problémamentes volt az időjárás nem jött emlékeztető.
Szerencsés utat!
első vagyok..
Kedves utolsó..Akkor nem vagyunk egyformák,mert mi is mindig UK-ból utazunk haza(itt élünk kint) és mi a wizzair-t találtuk a legjobbnak,legolcsóbbnak..Még jó hogy mindenkinek van lehetősége válogatni..nem igaz?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!