Járt már valaki Bulgáriában a Naposparton található Aparthotel Rio Grande-ban? A hotel címét vagy GPS kordinátáját valaki ismeri? Vélemény a Hotelről?

Raktak már fel új képeket,de vélemények még nincsenek!
Keress rio verde néven,ott van vélemény!
Sziasztok, két napja jöttünk haza, sok véleményt olvastam róla,de mi azt kaptuk amit vártunk. Egy két szobás apartmanban voltunk ketten mert már csak ez volt szabad a foglaláskor, így helyben nem szűkölködtünk, ráadásul mivel a legfelső szinten voltunk körben még tető teraszunk is volt. :)A szoba makuláltlan tiszta volt és nálunk naponta jöttek a takarítok, így az ebéd utáni "siestát" kétszer is sikerült megzavarniuk ;) Egyszer még ágyneműt is cseréltek, törölközőt mindennap, akkor is ha nem kértük. A szállodában a Robinsonnal voltunk, az idegenvezetőik fiatalok, segítőkészek, a recepción két magyar lány váltotta egymást így a szállodában az is teljesen jól elboldogult aki semmilyen nyelven sem beszélt, csak a báros srácoknak kellett kézzel lábbal elmutogatniuk, hogy keettőő, vodka naraancsooot kérek, keeettőőtt, szépen hangosan elnyújtva hátha úgy jobban megértik...:))
A szálloda ahogy előzetesen is megnéztem térképen és Google utcaképen valóban nincs túl közel a parthoz, de kényelmes tempóban legrosszabb esetben is 10 perc alatt a parton voltunk. napernyős ágyat szerintem nem érdmes bérelni, mindig találtunk normális helyet a homokban is napernyőt meg vettünk 12 leváért.(A bérlés két főre 2 nyugágy 1 napernyő 3x8=24 leva/nap)
Medúzák voltak, de egyáltalán nem sok és senkitől nem hallottam hogy megcsípték volna, sőt láttam bolgár srácokat akik azzal dobálóztak.
Mellette Nessebar óvárosa is szép, tengerparti sétányon kellemes gyaloglással kb 20-25 perc a szállótól ugyanitt kisvonttal 3 leva/fő, busszal 1.30 leva.
Kaja: Az All inclusive a pia rész miatt megérte. A kaja valóban egyhangú de ehető, de egy recept könyvet leeht küldök nekik. Italok: Bolgár Savoya Gin, Whiskey, Rakia pálinka,Vodka. + helyi specialitás a Menta, nekem bejött. Ételek: Chevap féleség rudban gombocban fasirban. Sültkrupli,sült csirke, görög saláta, valamilyen hal, pizza szelet. lencse, vagy babfőzelék, és valamilyen tészta. Mindez napi 2x ugyanaz.
Programok: Üvegtigrisbe érdemes elmenni,csoportosan szervezik egy turnusba egyszer magyarok csinálják, magyar piákkal, pl kapható fény :) és van karaoke.:)
Jeep Safari: Kb 15 éves gázzal menő Opel Frontera, ereje nulla, lehet menni, elől megy egy autó idegenvezetővel mögötte 6 másik amiket mi vezetünk, elvittek minket egy jó kis terepre amit alig bírták az autók, de ez adta meg a feelinget neki.:) Volt benne durrdefekt, bikázással indítás, emelkedőn leálló motor stb.:) De szerintem megérte :)
Árértékben szerintem mindenképp jó volt. 80/fő főturnusban, 10nap All Inclusive oda-vissza buszos árért ennyit tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!