Járt már valaki Bulgáriában a Naposparton található Aparthotel Rio Grande-ban? A hotel címét vagy GPS kordinátáját valaki ismeri? Vélemény a Hotelről?
Igen, lehet, hogy le van foglalva az egész, de hogy név alapján nem dob ki semmit az internet Bulgáriába! Telefonszáma csak van egy hotelnek?! Magyarországi foglalás itt:
Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak a közvetítő cégnél.
Bulgáriával kapcsolatban.
Korruptak a rendőrök. Ügyelni kell, mert kihasználják azt, hogy kevesen ismerik a cirill betűket.
Ezeket leszámítva egy nagyon olcsó ország. Majdnem minden 50%-al kerül kevesebbe, mint Romániában (a magyarországi adatokkal nem vagyok teljesen tisztában).
Ha tehet, akkor ne Erdély, majd Románián keresztül közelítsd meg. A Dunán, Románia felől sokkal nagyobb a híd-pénz, mint vissza (Bulgária->Románia), szerintem érdemesebb Délvidék, majd Szerbia felől menni.
GPS koordinátát sajnos nem ismerem, de ha esetleg írsz egy várost, akkor sokkal okosabbak leszünk.
Szia!
Mi is augusztusban megyünk oda,az invia-n foglaltunk,és azt mondták,hogy azért van csak pár kép a szállodáról mert még új,de nekem is rejtély,hogy mi fog ott várni...
Remélem nem fogok csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!