Szállodát lehet kiskorúnak foglalni és ott lenni?
Ahogy írtam korábban is, lehet.
De azért nem teljesen egyértelmű, hogy mi a kérdés..
Érdemes megkérdezi a szálláshelyet, hogy mi a szabályzat náluk. 14 éves korod után van személyid, és bankkártyád, így azt gondolom a legtöbb helyen jó esélyekkel indulsz.
Ha nem hivatalos szálláshelyre mentek, hanem zimmer frei jellegű apartmanokba, kiadó lakokba a Balaton partján, akkor szerintem a néninek nem lesz vele semmi gondja amíg nyomjátok a dellát a zsebébe.
Egy Four Seasonsba szerintem nem tudnátok foglalni.
Illetve, mivel gondolom hogy nem otthonról szöktök meg, ezért kérhetitek a szüleitek segítségét is, például lefixálják a szállodával, vagy ők intézik a foglalást.
Te mint kiskorú eltölthetsz vendégéjszakákat a szálláshelyen, nyilván.
ööööö. Nem lehet. A szobafoglalás szerződés és kiskorú nem írhat alá szerződést. Ha a szüleid lefoglalják a szobát ÉS a hotel megengedi akkor igen. Mi történik ha kárt okoztok a szobában? Kiskorút beperelni sem lehet a kárért.
Természetesen a kéz alatt feketén kibérelt szobára ez nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!