Eurorest hotelcsekkek tapasztalat?
Figyelt kérdés
A napokban nyertem egy ilyen csekket ami feljogosit arra hogy 3 nap, 2 éjszakát eltöltsek ingyen az egyik hotelükben Európában.
Felnéztem a honlapukra, és láttam hogy bár a szállás ingyenes, a napi kajáért ott fizetni kell elég kemény összeget )főképp hogy azzal a kiadott összeggel ugyanott vagy mintha elmennél egy wellnes hétvégére.
Sőt, hogy postai úton kapom meg a csekkeket, még fizetnem is kell érte 3500 ft-t.
Nem tudom, ez igy nekem már nem éri meg....
Tapasztalatok?
2015. márc. 5. 18:46
1/4 anonim válasza:
Jogos... Euroresttel drágább. Próbaképpen felhívtam egy siófoki szállodát. A postai kiküldés+ az ellátási díj több, mintha utcáról beesik az ember.
2/4 anonim válasza:
és ha jól tudom,a hotel egyéb szolgáltatásait (pl uszoda,szauna,sportpálya stb) is kötelező igénybe venni (azt is pénzért)
ami túl jól hangzik,az nem éri meg.az euorest ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
2015. márc. 6. 14:04
4/4 Dolores55 válasza:
Ez az egész "nyerés" egy kész átverés!!! Óvatosan vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!