Bibionéról vélemény? Tapasztalat egy szállásról? Felpanzioval
"Bibione meg Lignano már egy régen lejárt lemez"
"ha már olaszba mennék tengerpartozni"
Na ilyen az, amikor egy nagyarcú senki fröcsög, egy amúgy méltán világhírű nyaralóhelyről!
Kérdező!
Nyugodtan menjél, nagyon jó kis hely.
Már vagy ötször voltam ott nyaralni.
Figyelmedbe ajánlom, az olcsó hetipiacot.
(Ne feledd, hogy igen közel van Velence is.)
3-as,fröcsög neked a tudod kid.....
amúgy meg ne haragudj már hogy nekem nem jött be!
Még szerencse hogy nem vagyunk egyformák,mert ettől világ a világ!meg igy legalább nem vagyok egy olyan arogáns majom mint te!
Ezen nevettem,koszi.
Meghogy Sarti Bibione megfeleloje...na ne.. Eg es Fold a kulonbseg!
Ha mindenkep goroghelyhez akarod viszonyitani,akkor mond Paraliat,mert az inkabb hiheto is lehetne! De ettol fuggetlenul nekem az is es Bibione is bejott,de inkabb maradok Gorognel :)
Voltam, borzalom, de lehet, van aki szereti, hogy több százezer napernyő közül egy az övé, persze, ha megtalálja. Van aki kedveli a több ezer ember által felkavart homokot ami teljesen zavarossá teszi a tengert. Kagylót, vagy más tengeri (emléket) nem nagyon találsz, mert több ezren vadásznak rá. A szállások olyanok, mint máshol, van jobb és rosszabb, ki kell fogni. A szállás ahol voltunk, nem volt rossz, kifogtuk.
T. 3-as te fröcsögsz és a 2-esnek igaza van, a véleményét kérték és azt írta le.
Sajnos vannak akik, ha nem az ő véleményüket erősítik meg, nagyon idegesek lesznek, javasolnék egy nyugtató teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!