Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Bibionéról vélemény? Tapasztal...

Bibionéról vélemény? Tapasztalat egy szállásról? Felpanzioval

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem bejött. Sok jó csaj van.
2015. febr. 24. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Bibione meg Lignano már egy régen lejárt lemez,ahova annak idején ezer számra vitték a magyarokat nyaralni(mondhatni hogy a görögországi sarti olasz megfelelője)Az egész hely,gyakorlatilag egy üdülőtelep,a hoteleken,éttermeken meg a bazárokon kívül semmi nincs ott.Mindig rengetegen vannak,mindenféle nemzet tagjai(főleg osztrákok,lengyelek,csehek meg ugye magyarok)nagy a nyüzsgés!a homokos parton rengetegen vannak,ahol sajnos tapasztalataim szerint rengeteg a szemét!a ví viszonylag lassan mélyül,viszont mindig zavaros(a homok miatt),búvárkodásra teljesen alkalmatlan!ha a vízbe mész valamilyen lábbeli viselete erősen ajánlot,mert tarisznyarákok szaladgálnak az aljzaton,sok a kagylótörmelék,és rengeteg a szemét,közgük az összetört vízbedobált üvegek!én ha már olaszba mennék tengerpartozni,biztosan nem ide mennék,ettől sokkal szebb helyek vannak még itt a környéken is(bibionétől kb 50km sugarú körben)
2015. febr. 25. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:

"Bibione meg Lignano már egy régen lejárt lemez"

"ha már olaszba mennék tengerpartozni"

Na ilyen az, amikor egy nagyarcú senki fröcsög, egy amúgy méltán világhírű nyaralóhelyről!

Kérdező!

Nyugodtan menjél, nagyon jó kis hely.

Már vagy ötször voltam ott nyaralni.

Figyelmedbe ajánlom, az olcsó hetipiacot.

(Ne feledd, hogy igen közel van Velence is.)

2015. febr. 25. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

3-as,fröcsög neked a tudod kid.....

amúgy meg ne haragudj már hogy nekem nem jött be!

Még szerencse hogy nem vagyunk egyformák,mert ettől világ a világ!meg igy legalább nem vagyok egy olyan arogáns majom mint te!

2015. febr. 25. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezen nevettem,koszi.

Meghogy Sarti Bibione megfeleloje...na ne.. Eg es Fold a kulonbseg!

Ha mindenkep goroghelyhez akarod viszonyitani,akkor mond Paraliat,mert az inkabb hiheto is lehetne! De ettol fuggetlenul nekem az is es Bibione is bejott,de inkabb maradok Gorognel :)

2015. febr. 27. 00:22
 6/6 anonim válasza:
9%

Voltam, borzalom, de lehet, van aki szereti, hogy több százezer napernyő közül egy az övé, persze, ha megtalálja. Van aki kedveli a több ezer ember által felkavart homokot ami teljesen zavarossá teszi a tengert. Kagylót, vagy más tengeri (emléket) nem nagyon találsz, mert több ezren vadásznak rá. A szállások olyanok, mint máshol, van jobb és rosszabb, ki kell fogni. A szállás ahol voltunk, nem volt rossz, kifogtuk.

T. 3-as te fröcsögsz és a 2-esnek igaza van, a véleményét kérték és azt írta le.

Sajnos vannak akik, ha nem az ő véleményüket erősítik meg, nagyon idegesek lesznek, javasolnék egy nyugtató teát.

2015. márc. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.