Melyik weboldalon érdemes szállást keresni, ami megbízható?
Balaton déli partra mennénk, de még sosem kerestem így szállást, kicsit bizalmatlan vagyok némely hirdetést elnézve, és a szallas.hu-n több hirdetésnél alul a kommentekből derült ki számomra, hogy valami nem nagyon stimmelt egyes helyeken.
Meg kértem már árajánlatot is, de sok helyről azt kaptam vissza, hogy 2 főre nem adják ki az apartmant 1 hétre, csak minimum 3-4 főre...
Én minden eddigi Balatoni nyaraláshoz a szallaskereso.hu oldalon kerestem és találtam szállást. Egyszerű a kereső használata, mindenféle szállást találsz az olcsó 2 személyestől, akár 10-12 személyesig, stb.
Pl. Én a párommal voltam eddig 3-szor Balatonmárián és egy szerintem elég olcsó kis szállást találtam, pároknak tökéletes. Ha gondolod írhatsz privátban és elküldöm a szállás linkjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!