Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mennyi egy het Nemetorszagba?

Mennyi egy het Nemetorszagba?

Figyelt kérdés
Mennyi a repulo/vonat/busz jegy? Melyik lenne az olcsobb? A szallasok altalaban mennyik? Mennyi koltopenzt kene magammal vinnem? A vizum meg ilyenek mennyibe kerulnenek? Elore is koszonom:) 2 fo reszere.

2014. nov. 29. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom hogy érdemes-e elindulnod egy hétre Németországba úgy, hogy azt hiszed, hogy 2014-ben még vízumköteles az átkelés. Semmi nem kell hozzá gyakorlatilag a személyiden kívül, ez nem Tanzánia :D

Stuttgartban vagyok, ilyen infókkal tudok szolgálni. (Kb minden másfélszer drágább, mint Lipcsében, nem árt ha ezt tudod). BP-Stuttgart vonat 60 euró, buszok hasonló árakon vannak, telekocsis buszjáratok 12-20 ezer között. Repülő oda-vissza 1-1,5 hónappal indulás előtt foglalva 50-60 ezer között. Szállás: panzióknak itt 50 euró az alja/2 fő/nap, de érdemesebb 70 euróval számolni. Élelmiszerek magyar árakon vannak (van ami drágább, van ami olcsóbb - kiegyenlítik egymást) tömegközlekedés kb a kétszerese a magyarnak. A költőpénzed mennyiségét ezeknek fényében csak te tudod meghatározni.

2014. nov. 29. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a német vízum a nap szövege volt! :o)) Most jöttél a Marsról?
2014. nov. 29. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom min lepődjek meg, hogy 2014ben valaki németország céltalan meglátogatásáért pénzt akar kiadni (amikor ennyiért mehetne valami érdekes helyre is), vagy azon hogy vízumkötelesnek hiszi.

Általában egy kiút 15-20e forint, hotel szállás két főre 15e/éj (persze millió módon ki lehet jönni olcsóbban, de aki az inkompetencia ilyen szintjére hág az jobb ha nem bonyolítja), kaja 10-20 euro/nap, ezen felül helyi közlekedésre, belépőre, szuvenírre, alkoholra kell, ez egyénfüggő.

Megjegyzem ezt a pénzt félretéve, kicsit rágyűjtve gyakorlatilag bárhová el lehet utazni egy időre, és szerintem Kuba vagy Kambodzsa lényegesen nagyobb élmény mint bármi amit németország kínálni tud, hiába van minden városban két gyönyörű templom meg egy városháza.

2014. nov. 29. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Mecklenburg-Vorpommern tartományt látogasd meg, olcsóbb, mint Magyarország.
2014. nov. 29. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok:) nem tudtam h nem kell vizum:))
2014. dec. 10. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
7 nap, mint máshol is.
2014. dec. 17. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!