Egy szémélyre foglalt szobában két személy alszik egy nem 4 vagy 5 csillagos hotelban?
Sziasztok!
A barátnőm nem budapesti (távkapcsolatban élünk és mind a ketten a szüleinknél élünk) és jönni fog "hozzám" télen látogatóba 3 napra Pestre. Én annak örülnék, ha nálam aludna, mert akkor tényleg 3 napig lennénk együtt, de sajnos nem megy, mert a szüleim még nem ismerik, ezért a barátnőm foglalt magának egy szobát egy személyre...
Arra lennék kíváncsi, hogy aludhatnék- e nála a szobában annak ellenére, hogy csak egy személyre foglalt szobát.
Szabad ilyet csinálni ? Vele akarok lenni egész végig, arra is gondoltam, hogy foglalok én is magamnak egy szobát ott annak ellenére, hogy Pesten élek :D
Én 19F és ő 18L
Kedves első. Szállodában dolgoztam, és elhiheted, hogy kiszúrják ha egyszemélyes szobában ketten alszanak.
Nem hiába személyenként adják a szobákat és nem úgy, hogy nagy szoba kiadó..
1 személyes szoba = 1 ember
duplaszoba= 2 ember
duplaszoba+ pótágy = 3 ember..
Figyelj!
Az egyszemélyes szoba mindig feláras!
Kétágyasat kell kivenni, ahogyan írták már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!