Milyen Karácsonyi úticélt javasoltok?
Sziasztok!
Kicsit szeretnénk kiszakadni Magyarországról és egy nyugodt helyre elmenni kettesben idén karácsonykor, nem igazán turistalátványossághoz és nagyvárosba, hanem például egy nyugodt kis faluba, ahol még megvan a hó, szépen ki vannak diszítve a házak, kedvesek az emberek, stb., tehát mint az ilyen romantikus karácsonyi filmekben el lehet képzelni. :) Szállásnak pedig egy aranyos kis faházat képelek el, nem kell sok extra, legyen egy kandalló melegedni meg ágy.. :)
A környéken lehetne valami kis park ahol lehet sétálni, ilyesmi.. Ilyen helyet keresnék, de nem tudom hol találhatok ilyet. A lényeg, hogy mindenképp külföld legyen, de ne is annyira messze. Országhatártól (ha nyugati felét nézzük) mondjuk max 500-1000 km.
Ausztriát nézegettem, mert ott a hegyekben biztosra mondható, hogy van hó, ott adnak is ki faházakat, de ott inkább olyat találok, hogy néhol egy-egy faház a hegyen, mint például ez: [link]
De én inkább ilyet keresek:
(tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi az amerika, de én hasonlót keresnék a környéken :))
Várok mindenféle ötletet, javaslatot, hova lehetne elmenni, tapasztalatokat, bármi. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!