Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szerintetek hová mennyünk...

Nati6 kérdése:

Szerintetek hová mennyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
A barátommal mennénk nyaralni valahova külföldre.Horvátországba nem szeretnénk menni.Kiskoromtól fogva ott nyaraltunk a szüleimmel és a barátom is ugyanígy volt.Ez lenne az első közös nyaralásunk úgyhogy szeretném ha jól sikerülne.Légyszi ajáljatok szállodákat.Az ár nem érdekes.Előre is köszi.

2014. jún. 14. 21:03
 1/5 anonim válasza:
68%

Ha az ár nem érdekes akkor ajánlok utazási irodát. Másodsorba, hidd el nem szoktam ilyen megjegyzéseket írni, de elég kiborító a helyesírásod, bocs.

Nem mennyünk hanem menjünk, és nem ajáljatok hanem ajánljatok. :)

2014. jún. 14. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy elrontottam két szót.Te nem szoktál rontani?Amúgy amikor még iskolába jártam egy csómó helyesírási versenyen voltam és sokszor nyertem.Amúgy tudok írni,de siettem és figyelmetlen voltam.Az azért írtam hogy az ár nem számít hogy tudjátok hogy bármilyen árú szállást ajánlhattok.
2014. jún. 14. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan felejtettél! Pl: , hogy
2014. jún. 14. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor menjetek ide, ha az ár nem számít:

[link]

2014. jún. 14. 22:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó komizónak az ajánlást.
2014. jún. 15. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!