Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová mennyünk nyaralni Horváto...

Hová mennyünk nyaralni Horvátországon belül?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nem tudjuk eldönteni hová mennyünk mert nem vagyunk jártasak Horvátországba.Egyedül a Vir-szigeten voltunk 2 éve.Segitséget szeretnék kérni hogy 2 felnőtt és 2 gyerek(11,17) hová mennyen nyaralni?Amik fontosak: Zadarnál messzebb nagyon ne legyen.Erre az Északi részre szeretnénk menni.(Rab,Krk,Vir elhelyezkedés környékére)A lényeg hogy legyen homokos és\vagy aprókavicsos strand.A városban látnivaló,este városi élet.Ahol még szállás is kapható nem messze a parttól.Max 200.000Ft összesen.Bárkinek bármi ajánlata,tanácsa van NAGYON szivesen meghalgatom,mert tanácstalanok vagyunk.Köszönöm szépen.Valami kérdésetek van,bármi itt,privátba elérhető vagyok napi rendszerességel.

2014. ápr. 28. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
a magyar nyelvben sem vagy nagyon jártas
2014. ápr. 28. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként Pula-ra less rá
2014. ápr. 28. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Rovinj viszont még szebb, én azt ajánlom
2014. ápr. 28. 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Aztamindenit.igazad van.Most hogy elolvastam még egyszer..hát mit ne mondjak...gyönyörű egy jószág lett belőle.A válaszod köszi holnap rákeresek.:)
2014. ápr. 28. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Pula-t javasolnám :D Szép város!
2014. ápr. 29. 02:50
 6/9 anonim válasza:

Pula, Crikvenica, Rovinj, Baska és Lopar.

Ezeken a helyeken nem fogsz unatkozni.Mindent megtaláltok igényetek szerint. :)

2014. ápr. 29. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Zadartól délre sokkal szebb a tengerpart és az éghajlat is mediterránabb. Nézegesd pl. Trogirt, Splitet, Omsit vagy Makarskát!
2014. ápr. 29. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Medulin, Baska, Lopar. Én csak kiránduláson jártam Pulában és Rovinjban, de egyikben sem találtunk sekélyebb, apróbb kavicsos partot. De ez régebben volt, lehet hogy azóta leszórtak kavicsot és jobb strandok vannak.
2014. máj. 2. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Crikvenicán voltunk, nekünk nagyon tetszett.
2014. máj. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!