Hová mennyünk nyaralni Horvátországon belül?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nem tudjuk eldönteni hová mennyünk mert nem vagyunk jártasak Horvátországba.Egyedül a Vir-szigeten voltunk 2 éve.Segitséget szeretnék kérni hogy 2 felnőtt és 2 gyerek(11,17) hová mennyen nyaralni?Amik fontosak: Zadarnál messzebb nagyon ne legyen.Erre az Északi részre szeretnénk menni.(Rab,Krk,Vir elhelyezkedés környékére)A lényeg hogy legyen homokos és\vagy aprókavicsos strand.A városban látnivaló,este városi élet.Ahol még szállás is kapható nem messze a parttól.Max 200.000Ft összesen.Bárkinek bármi ajánlata,tanácsa van NAGYON szivesen meghalgatom,mert tanácstalanok vagyunk.Köszönöm szépen.Valami kérdésetek van,bármi itt,privátba elérhető vagyok napi rendszerességel.2014. ápr. 28. 20:05
1/9 anonim válasza:
a magyar nyelvben sem vagy nagyon jártas
3/9 anonim válasza:
Rovinj viszont még szebb, én azt ajánlom
4/9 A kérdező kommentje:
Aztamindenit.igazad van.Most hogy elolvastam még egyszer..hát mit ne mondjak...gyönyörű egy jószág lett belőle.A válaszod köszi holnap rákeresek.:)
2014. ápr. 28. 22:52
5/9 anonim válasza:
Én Pula-t javasolnám :D Szép város!
6/9 anonim válasza:
Pula, Crikvenica, Rovinj, Baska és Lopar.
Ezeken a helyeken nem fogsz unatkozni.Mindent megtaláltok igényetek szerint. :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem Zadartól délre sokkal szebb a tengerpart és az éghajlat is mediterránabb. Nézegesd pl. Trogirt, Splitet, Omsit vagy Makarskát!
8/9 anonim válasza:
Medulin, Baska, Lopar. Én csak kiránduláson jártam Pulában és Rovinjban, de egyikben sem találtunk sekélyebb, apróbb kavicsos partot. De ez régebben volt, lehet hogy azóta leszórtak kavicsot és jobb strandok vannak.
9/9 anonim válasza:
Mi tavaly Crikvenicán voltunk, nekünk nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!