Hol találok nyaralót 30. 000-40. 000 forintért 2 főre és 5 napra? Neten keresgéltem, de azok nagyon drágák. :/
30-40 ezer forint 2 főre??? 5 napra??
Nos számolj.
Ha 40 ezerről beszélsz akkor azt jelenti, hogy fejenként 20 ezer forint 5 napra. Ha a 20 ezret elosztod 5-el akkor azt jelenti, hogy naponta 4000 forintot fizetnél szállásért.
Na így keres a neten valami szállást. Nyilván te tudod, hova mennél, milyen igényed vannak.
Bár én a helyedben a nyaralókat elfelejteném, de olcsó szállodákban lehet kapsz szobát ennyiért.
Sajnos ebben az árkategóriában (ennyi napra) lehetetlen találni, főleg augusztus közepén, amikor még jóformán főszezon van. Viszont, ha nem ragaszkodsz a nyaralóhoz, remek kempingek vannak, sőt, ott bungalow-okat is ki tudsz bérelni, ami kényelmes (majdnem felér egy apartmannal), de mégse kell a földön aludni (sátrazás esetében). Árban elérhető, kb az apartman és kemping között van. Ha még megdobod ezt az összeget mondjuk 20e-rel, már egész jó helyeket tudtok találni. Esetleg szóba jöhet ilyen árban a lakókocsi is.
Remélem tudtam segíteni. :)
(nem szégyen a zöld kézre nyomni) ;)
Mi tavaly voltunk almádin az iwe panzioban (ami amugy appartman) nem emlékszem pontosan de 20ezer korul fizettunk 2 fo 2éjre.Tehát 40ezerbol kitudod hozni a 4 éj 5 napot.
Szallas.hu-n nézegesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!