Kezdőoldal » Utazás » Szállások » 100 ezer forintért 2 főre van...

100 ezer forintért 2 főre van lehetősége Londonban nyaralni?

Figyelt kérdés

Párommal ki szeretnénk menni idén nyáron Londonban, nyaralni, pihenni és körül nézni. Én még életemben nem voltam külföldön és szívesen ki néznék akár 4-5 napra is.

Olyan opció van, hogy 100 ezer forintból, 2en ki tudunk utazni (oda-vissza) + szállás + kaja?

2013. júl. 20. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy főre 50 ezerért? Felejtős, mert jelenleg a repjegy se jön ki ennyiből. A többit így már felesleges is vizsgálni.
2013. júl. 20. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legprolibb hostelt nézve is minimum 40 font egy éjszaka kettőtöknek, az 5 napra 200 font (70 ezer Ft) a tömegközlekedés sincs ingyen, a kaja sem, a repülőjegyet meg már nem is említem.

Minimum ennek a duplája kellene.

2013. júl. 20. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha még sose voltál külföldön és olcsón akarod kihozni akkor miért az egyik legdrágább várossal kezdenél? :)

Na de ha repjegyet találsz olcsón, akkor a többi...

Pl. 3 éjszakára szállás két főnek az minimum 30e ft körül, de inkább több ha nem a legolcsóbbra vágysz. Közlekedés az nagyon drága arrafelé, persze ha sokat gyalogolsz akkor ezen lehet némileg csökkenteni. Kaja az a világon szerintem mindenhol olyan dolog amin a legtöbbet lehet spórolni. Kenyéren és vízen nyilván nem olyan drága, minden nap étteremben meg nagyon drága.

2013. júl. 20. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pl. Bulgária, tengerpart kihozható szeptember első hetében nagyjából ennyiből.
2013. júl. 20. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Eleve az otlettel van baj. Kis koltsevetessel miert akartok a legdragabb helyre menni europaban?

Meg ha nyaralni meg pihenni mennek eleve nem egy mocskos nagy metropoliszban tennem.

2013. júl. 20. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Menjetek el Prágába, meseszép város nemúgy mint a redvás London.
2013. júl. 20. 20:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Végülis nem muszáj London, a cél Anglia lenne
2013. júl. 20. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Többi Angol célpont se lesz olcsóbb. Pl. Manchesterbe is drágák a repjegy árak ilyenkor nyáron.

Ha arra gondolsz, hogy szállás/kaja máshol olcsóbb, mint Londonban akkor jelentős különbség nincs, legalábbis olyan ami kompenzálná a magas repjegyárakat. Mert ugyebár eleve már a repjegy nem jön ki (jelenleg!) a megjelölt összegből. Szállás tehát hiába lenne akár ingyen, akkor se tudod ennyiből megoldani. Vonat is van legalább ennyi. Buszt nem tudom, de az sokkal olcsóbb valószínű, összességben azzal se jön ki.

Megoldás: mész máshova most. Vagy többet szánsz rá. Vagy mész máskor Londonba és vadászod az olcsó jegyeket. Én pl. 5000Ft-ért repültem idén januárban (oda-vissza, összesen!), tehát nem lehetetlen akár ennyiért sem.

2013. júl. 21. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!