Miért hirdetik úgy, hogy 3 nap 2 éjszaka, amikor nincs meg a 3 nap, csak 2?
Az utolsókhoz csatlakozva:
Nagy az Isten állatkertje.....
...és még utazgatnak is !!
Amúgy nem figyeltétek meg, hogy minél olcsóbb a szállás, annál gyakoribb az arcoskodó okostojás??!
ezert szeretem a szilveszter karacsony idoszakat. akkor a sopredek nepseg nem engedheti meg maganak h utazgasson mert olyan aron van a legolcsobb szoba is :D
Nem is kell kioktatni senkit a kicsekkolas idejerol :D
Komolyan nem értem, hogy mit nem értesz???
Ha a második nap estéjén nem hagyod el a szállást még éjfél előtt,
akkor már benne vagy a HARMADIK napban!!!
Kérdező: dehogy nem hirdetik az 1 kg-os kenyeret 2 kg-osnak. Mérd le a fél kg-ost, az 1 kg-os kenyeret. A 2 dl tejföl 1,8, a fél kg tészta 400 g. De ez már másik biznisz.
Kicsit igazad van ha az éjfél előtt fél perccel induló repülőnél kezdik számolni az első napot, de gondolj bele, hogy mondjuk a te lakásodból elmegy az albérlő jan.01-én. Te sem örülnél ha az albérlő úgy értelmezné, hogy a jan.1. az 0-24 óráig tart és majd 23.59-kor fog kiköltözni. Te meg ott állsz a lépcsőházban, várva mikor indul, mert jan.2-től kivan adva új albérlőnek. Aki mellesleg úgy értelmezi, hogy a jan.2. 0-24 óráig tart, azaz jan.2-án 00.01-kor ott van átvenni a kulcsokat. Nem így működik a dolog, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!