Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miért hirdetik úgy, hogy 3...

Miért hirdetik úgy, hogy 3 nap 2 éjszaka, amikor nincs meg a 3 nap, csak 2?

Figyelt kérdés
Mivel délután 2-től lehet elfoglalni a legtöbb szálláshelyet és délelőtt 10-ig kell elhagyni, sehogy nem jön ki nekem a 3 nap. Pl. érkezünk pénteken délután és vasárnap délelőtt hagyjuk el. Az hogy lesz 3 nap?
2014. máj. 26. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja undoritoak az ilyen emberek. egyetertek veled utolso. udv utolsoelotti
2014. máj. 28. 00:44
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Az utolsókhoz csatlakozva:

Nagy az Isten állatkertje.....

...és még utazgatnak is !!

Amúgy nem figyeltétek meg, hogy minél olcsóbb a szállás, annál gyakoribb az arcoskodó okostojás??!

2014. máj. 28. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
De ezt én is megfigyeltem. Olcsón adtam, akcióztam, ingyen jött 3 gyerek, mindennel felvan szerelve a szállás, de minden nap volt valami extra igényük, aztán még ő ment sértődötten haza, mikor utolsó nap palacsintát akart sütni, és nem adtam neki minden hozzávalót, mert neki nincs kedve elmenni a 200 méterre lévő boltig, ja és lekvárt és kakaót is adjak még. De ez csak egy az állatkertből...
2014. máj. 28. 09:42
 14/18 anonim ***** válasza:

ezert szeretem a szilveszter karacsony idoszakat. akkor a sopredek nepseg nem engedheti meg maganak h utazgasson mert olyan aron van a legolcsobb szoba is :D

Nem is kell kioktatni senkit a kicsekkolas idejerol :D

2014. máj. 28. 22:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen utazgatok két éjszakára, sokszor szoktunk menni hétvégékre és nem szoktunk "arcoskodni", sőt a legszarabb helyeken sem szokásom reklamálni. Azzal is tisztában vagyok, hogy mit jelent az, hogy ha valamit két éjszaka, három napra hirdetnek, hiszen ezt így hirdetik 30 éve. Csak mégsem értem, hogy miért, mert a közértben sem hirdetik az 1 kg-os kenyeret 2 kg-osnak. A "nap" egy mértékegység szerintem, ami 24 órából áll. Egy szálláshelyet az ember pedig "éjszaka" használ, tehát bőven elég lenne úgy hirdetni, hogy "2 éjszaka", teljesen felesleges hozzátenni, hogy 3 nap. Kb. olyan, mintha azt hirdetnénk, hogy két hetes tábor egy hónap. Ez nem kukacoskodás, csak nem tudom ki találta ki és hogy lett ez így elfogadva a hirdetésekben, amikor más félretájékoztatásokat meg annyira szigorúan vesznek.
2014. máj. 29. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, hogy mit nem értesz???

Ha a második nap estéjén nem hagyod el a szállást még éjfél előtt,

akkor már benne vagy a HARMADIK napban!!!

2014. máj. 29. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező: dehogy nem hirdetik az 1 kg-os kenyeret 2 kg-osnak. Mérd le a fél kg-ost, az 1 kg-os kenyeret. A 2 dl tejföl 1,8, a fél kg tészta 400 g. De ez már másik biznisz.

Kicsit igazad van ha az éjfél előtt fél perccel induló repülőnél kezdik számolni az első napot, de gondolj bele, hogy mondjuk a te lakásodból elmegy az albérlő jan.01-én. Te sem örülnél ha az albérlő úgy értelmezné, hogy a jan.1. az 0-24 óráig tart és majd 23.59-kor fog kiköltözni. Te meg ott állsz a lépcsőházban, várva mikor indul, mert jan.2-től kivan adva új albérlőnek. Aki mellesleg úgy értelmezi, hogy a jan.2. 0-24 óráig tart, azaz jan.2-án 00.01-kor ott van átvenni a kulcsokat. Nem így működik a dolog, ennyi.

2014. máj. 29. 13:39
 18/18 anonim válasza:
Igaz, ami igaz, nem 3 teljes napról van szó. A fogalmazás mögött az a logika, hogy 3 naptári napot érint az időszak. Pénteken is ott vagy, szombaton is, vasárnap is. Nem 24 órában, de mégis csak 3 nap foglaltad a szállást. Ha 100 napra mész, a különbség elhanyagolható :)
2014. jún. 1. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!