Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miért hirdetik úgy, hogy 3...

Miért hirdetik úgy, hogy 3 nap 2 éjszaka, amikor nincs meg a 3 nap, csak 2?

Figyelt kérdés
Mivel délután 2-től lehet elfoglalni a legtöbb szálláshelyet és délelőtt 10-ig kell elhagyni, sehogy nem jön ki nekem a 3 nap. Pl. érkezünk pénteken délután és vasárnap délelőtt hagyjuk el. Az hogy lesz 3 nap?
2014. máj. 26. 15:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Péntek -szombat-vasarnap az 3nap. Péntek éjjel es szombat éjjel az ket éjszaka. Mi a gond?
2014. máj. 26. 15:55
 2/18 A kérdező kommentje:

péntek 14 órától szombat 14 -ig az 1 nap(=24 óra).

Szombat 14-órától vasárnap 14 óráig lenne még egy nap, de már délelőtt 10-kor el kell hagyni a helyet, tehát az 20 óra, nem egészen 1 nap. Ez összesen 44 óra, még a 48 óra sincs meg! Tehát miért lenne 3 nap?!

2014. máj. 26. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem úgy hirdetik, hogy 72 ora.... Ez harom nap, nem órákat kell számolni.
2014. máj. 26. 16:00
 4/18 A kérdező kommentje:
Nekem egy nap az 24 óra. A fél nap meg fél nap. Fura, hogy ez csak engem zavar. Ha reggel elmegyek valahonnan, akkor nem mondom azt, hogy ott voltam egy napot.
2014. máj. 26. 16:18
 5/18 anonim ***** válasza:
Eselyes, hogy akkor kell valakinek szállodai szoba, ha elutazik. Ha elutazik, nem valószínű, hogy a hotel szobában akarja tölteni az idejét. Vagy te igen?
2014. máj. 26. 16:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, én így hirdetném, 2 éjszaka. Nem tenném hozzá, hogy három vagy majdnem két nap.
2014. máj. 26. 16:30
 7/18 anonim ***** válasza:

Naptari napot szamolnak, nem 24 orat.

Amugy minden hotelben igy van, hogy az elso nap delutanjatol az utolso nap delelottjeig.

Mivel a hotel elsosorban azert van hogy ott aludjon az ember.

Lehet hogy nem tetszik, de ha egyertelmuen kiderul a leirasbol, akkor nem csinalnak semmi tisztessegtelent.

2014. máj. 26. 16:31
 8/18 anonim ***** válasza:

Külön a te kedvedért hirdethetik 2,5 napnak is,

viszont az általad majd fizetendő összegen ez nem fog változtatni!!

(Gondolom, hogy az a nagy bánatod.)

2014. máj. 26. 20:56
 9/18 anonim ***** válasza:
59%

te josagos eg. nem te szalltal meg a mi hotelunkben kb osszel? Palyafutasom alatt tobb ezer vendeg kozul 1 volt aki ott verte magat a recepcion, hogy o ha 1 ejszakat kifizet akkor az azt jelenti h 24 orat ott kuksolhat a szobajaban.

Azt hittem raboritom a recepcios pultot.

2014. máj. 26. 23:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Ezt az egész világon így számolják. És vannak olyan utazási irodák/charterek, hogy pl. este 23.30-kor megy a repülő és az a fél óra miatt az 1. napnak számít! És/vagy visszafelé meg hajnali 4-kor jön a repülő, 2 órával hamarabb reptéren kell lenni, 2 óra transzfer, fél óra felkelés, előző este 23.30.kor elhagyod a szobát és az utazás miatt a következő nap a 8. nap. Ez mondjuk nem túl korrekt utazásszervezés.

Mi is adunk ki szálláshelyet és imádom az olyanokat, akik már az első nap reggel 6-kor a kapunál állnak, hogy mikor foglahatják el a szállást, miközben az előző utasok még bent alszanak, majd 10 körül fogják elhagyni a szállást és utána még takarítás. A hazaindulás napján meg még 11-kor sem indultak el, sőt, ő még hagyj maradjon délutánig, meg csak benthagyna mindent a hűtőben, meg csak 10-szer hagyj jöjjön még fel zuhanyozni meg wc-re. A következő utashoz??

2014. máj. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!