Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mennyit állnátok a kirándulásból?

Mennyit állnátok a kirándulásból?

Figyelt kérdés
Párommal 2 hónapja lefoglaltunk egy szállást, édes kettesben utaznánk el. Én dolgozok ő még tanul. Direkt olcsó kedvezményes akciós helyet néztünk ne kerüljön sokba. Részéről is rendbe volt a költségvetés. Ma bejelentette, hogy nem tudja, hogy lesz-e rá kerete, mert ő úgy tervezte, hogy szüleitől kér, ám tőlük még meg sem kérdezte. Tanulmányi és egyéb juttatásokat kap, amiből én arra gondoltam hogy félre tud tenni annyit amennyi kell. De nem tett. Kiadásai persze voltak amióta lefoglaltuk, de sztm azon spórolhatott volna. Én kijelentettem, hogy az egészet nem fogom vállalni, mert nem arról volt szó az elején. Annyira azért nem vagyok tele.

2014. máj. 24. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondjátok le akkor az utat. Én biztosan nem állnám az ő részét.
2014. máj. 24. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:

"mert ő úgy tervezte, hogy szüleitől kér, ám tőlük még meg sem kérdezte."

Hát akkor kérdezze meg. Ha nem adnak, akkor meg nincs buli.

2014. máj. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!