Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ti hogy állnátok hozzá? Eltűnt 2 évre
A barátom volt a népszerű, helyes, gazdag, vicces srác, akiért mindenki odavolt. Sosem gondoltam, hogy együtt leszünk, de 3 évig együtt voltunk. Úgy volt, hogy érettségi után összeköltözünk (van egy lakása a Belvárosba), ő akarta nagyon.
Aztán július elején egy sms-re ébredtem, amiben leírta, mennyire szeret és sajnálja, de nekem jobb lesz nélküle, tönkretenné az életemet és reméli, boldog leszek. Ugyanazokat az érveket hozta fel maga ellen, amiket a szüleim is mondogattak mindig, mintha megtanulta volna őket...
Elutazott külföldre, 2 éve nem láttam.
Viszont most visszajött és amióta itthon van, tönkrement a 7 hónapos párkapcsolatom, kirúgtak a munkahelyemről és furcsa módon ő azonnal tudott róla és állást ajánlott, folyamatosan hív, hogy találkozzunk és vacsorázzak vele.
Fáj beismernem, de egy részem még mindig szereti, annak ellenére is, hogy ezt tette (igen, tudom, egy idióta vagyok). De ha belemegyek a találkába, akkor olyan, mintha az utóbbi 2 évet csak úgy elfelejteném. Hozzá van szokva, hogy a tetteinek sosincs következménye és nem akarom, hogy azt gondolja, ezt is eltudja intézni virágokkal, valami drága ajándékkal és vacsorával.
Szerintem adj neki egy esélyt, hogy bizonyíthasson. Veszteni nem vesztesz semmit. Ebből te csak pozitívan jöhetsz ki.
Szerintem engedd meg neki, hogy bizonyíthasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!