Vir szigeten volt már valaki, a tapasztalatait leírná nekem?
Én 6 éve voltam, hogy azóta mi változott ezt így nem tudom, de volt ismerősöm lent tavaly, igaz csak 1 napra mentek oda, de kisgyerekekkel hát nehéz lesz normális helyet találni mivel szinte csak sziklás partszakaszok vannak. Ha nem akadály nekik a fürdő cipő akkor nem lehet akkora gond.
A környék kellemes, nyugodt, mindegy melyik partszakasz de ritka jó hely, nekem tetszett nagyon.
Na most amennyire tudom az ivóvízellátása még mindig gyatra így külön ívó vízről kell gondoskodni mert a csapvíz nem teljesen alkalmas rá, de fürdéshez tökéletes meg jól felforralva főzésre is!
A szállás igazából akiktől hallottam apartman a célszerű ahogyan elnéztem akkor jó kis lakások voltak erre a célra, én mindenképp ezt részesítem előnybe. Ez hogy mitől függ, utazási irodáknál kell megérdeklődni lehetőleg leghamarabb mert hamar elfoglalják a jó időpontokat, tehát én már holnap körbeérdeklődnék hogy mi hogy merre.
Ha autóval mennétek akkor üzemanyaggal úgy készüljetek hogy messze van onnan benzinkút tehát nem a szigeten van, hogy pontosan hol azt nem tudom már sajnos azért 6 év sok idő volt, ami azóta eltelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!