Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Párizs 100. 000Ft? Hogy tud...

Párizs 100. 000Ft? Hogy tud ilyen olcsón utakat szervezni? Paypal fizetés biztonságos?

Figyelt kérdés

Találtam a facebookon egy utazásszervezőt aki szervez mindenféle utat a világon mindenhova, még esküvőt is.

Párizst megszervezte nekünk 100.000Ft-ért...

Nem merek neki utalni, mert annyira feltűnően alacsony az ára. Felajánlotta hogy fizethetek személyesen, paypalen bankkártyával, vagy ott a helyszínen is előleg ellenében.

Erről van szó amúgy:

[link]

Szerintetek??

2014. febr. 4. 13:32
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Majd írd meg, mi volt a talin.... Kíváncsi vagyok.
2014. febr. 4. 20:28
 22/26 anonim ***** válasza:
jó,inkább menj el önerőből..és olcsóbban megúszod.
2014. febr. 4. 21:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Ez olcsó??

Nem hiszem hogy átverés, esetleg annyira, hogy nem teljesen olyan lesz a szállás esetleg mint képzeled bár ez se biztos.

" Amúgy is, ha valami feltűnően olcsó, még józan ésszel gondolkodva is, nem megyünk bele, csak azért, mert épp annyi pénzem van rá, holott szerintem te magad is érzed, hogy reálisan mérve ennek drágábbnak kellene lennie és gondolom itt most nem +/- 10 ezerről van szó..."

Jól van, gratulálok. Szóval többek között te vagy az a hülye aki nem mer 100 forintos repjeggyel utazni mert józan eszeddel gondolkodva ilyen biztos nincs! ;-) (pedig van, de legalábbis volt és sokan kihasználtuk - én pl nem rettegtem a túl olcsó ártól, hanem örültem neki!! )

2014. febr. 5. 05:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, látom nem megy a szövegértelmezés ;-)
2014. febr. 5. 09:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2014. febr. 6. 09:45
 26/26 anonim ***** válasza:

A megadott hely Washingtontól nyugatra 30 km-re egy kis település. A személy valós és lenyomozható. Ennyit az irodáról.

A párizsi útról: a belvárosban egy olcsónak számító kétszemélyes szoba 24 ezer. De Youth Hostelben kaphatsz 5000-ért is. A közlekedés jó, metro napijegy megéri. A repülőjegy 20-40 ezer fejenként, erősen függ az utazási naptól. Mindent összevetve, egy fő 100 ezerből optimális esetben, négy ágyas szobában, ki tudja hozni egy hétre. De ehhez sok szervezés, nagy körültekintés, és sok kompromisszum kell. A kaja szintén spórolósan (youth hostelben lehet főzni) ebbe belefér. (ennyi idő alatt minden fontos megnézhető).

Ha lazábbra veszed, a duplája (repülő általában horribilis növekedésnek indul, ha egy hétnél rövidebb az idő). Minél kevesebbet foglalkozol vele, annál drágább.

2014. febr. 6. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!