Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Párizs 100. 000Ft? Hogy tud...

Párizs 100. 000Ft? Hogy tud ilyen olcsón utakat szervezni? Paypal fizetés biztonságos?

Figyelt kérdés

Találtam a facebookon egy utazásszervezőt aki szervez mindenféle utat a világon mindenhova, még esküvőt is.

Párizst megszervezte nekünk 100.000Ft-ért...

Nem merek neki utalni, mert annyira feltűnően alacsony az ára. Felajánlotta hogy fizethetek személyesen, paypalen bankkártyával, vagy ott a helyszínen is előleg ellenében.

Erről van szó amúgy:

[link]

Szerintetek??

2014. febr. 4. 13:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem, mikor ilyen kérdéseket látok mindig az jut eszembe, vajon a kérdező tényleg ennyire naív, vagy megjátssza, és közben lájkokat gyűjt?
2014. febr. 4. 16:36
 12/26 anonim válasza:
Én nem tudom, mennyi időre akarsz Párizsba menni, de én tuti, sokkal olcsóbban kihoznám magamnak, szállással, mindennel együtt. Szerintem a 100.000 nem egy elképesztően olcsó összeg. Mondjuk ha hetekre mész, akkor rendben, de ha csak pár napra, akkor sokkal olcsóbban is ki lehet hozni. Mondjuk attól is függ, mennyire vagy hajlandó feladni a luxusból. Én kiválasztanám a legolcsóbb fapados járatot, meg a legolcsóbb szállást.
2014. febr. 4. 17:10
 13/26 anonim válasza:
Egyébként azt se értem, miért kell egy idegennek szerveznie :D A mai modern világban már nem nagy ördöngősség lefoglalni a repjegyet meg valami szállást...
2014. febr. 4. 17:11
 14/26 A kérdező kommentje:

Kedves 10es!

Ez a számolás meglehetősen sajátos matematika :) Napi 18.000Ft + 2*22.000Ft= 98.000Ft. Vagy jó hotel Párizs belvárosában 1éjszakát fizet 3-at kap akcióban 37.000Ft ? Ha így számoltad valóban annyi jön ki, de hát ilyet nem könnyű kifogni... Mint itt eddig a legtöbb válaszadó (Tisztelet a kivételnek) te sem tudtál érdembeli választ adni. Persze, hogy az adó is előkerül mint téma.. Jelezném halkan hogy nem szégyen ez a "Hngarikum" hogy évi 90.000 személy jelenti a szomszédját a NAV-nál? :)

11-es! Én meg ha ilyen abszolút nem témába illő kommentárokat látok arra gondolok vajon ezen az oldalon hogy lehet "lájkot" gyűjteni?

Kedves 12-es! Köszönöm a véleményed, ez számomra teljesen használható információ. Az igényekből nem szeretnék lejjebb adni, az Eiffel torony közelében, belváros-panorámás, franciaágyas stúdióban vagy apartmanban szeretnénk megszállni 3 éjszakára 2főre. Megkérhetlek, hogy linkeld be az ilyen paraméterekkel rendelkező szállásokat, e-mellé a repülőjegyet is számold, ha még mindig 100 alatt vagyunk akkor egész biztos, hogy tévedtem, nem olyan olcsó ez, akkor törlöm a kérdést.

2014. febr. 4. 19:01
 15/26 anonim válasza:

Ahogy fentebb is említettem, függ az igényeidtől...én azt mondtam, saját magamnak kihoznám sokkal olcsóbban. De én megelégednék egy bármilyen kis olcsó szobával. Amennyiben ragaszkodsz a paramétereidhez, úgy tényleg nem lehet kihozni olcsóbban...sőt...

Ami a keresgélést illeti, a holnapi vizsgám fontosabb ;) Amikor a saját utazásaimat szervezem, rá szoktam szánni egy napot, hogy megtaláljam mindenből a számomra legmegfelelőbbet, számoljak és útitervet készítsek. De ha nekem fizeted ki azt a munkadíjat, akkor vizsga után megnézem neked :D

2014. febr. 4. 19:13
 16/26 anonim válasza:
Csak nem hagyott nyugodni...ha ugyanilyen paramétereket adtál meg ennek a szervezőnek, akkor szerintem kamu. Ugyanis repjeggyel és ilyen szállással együtt nem lehet kihozni 100-ból... 180-190 lenne reálisan. Nem tudom, meddig kellene keresgélnem, mire találok olyat, ami kb. 60 ezerből kijön 3 éjszakára 2 főnek és megfelel az igényeidnek is...van egy olyan sanda gyanúm, hogy nincs ilyen. A legolcsóbb repülőjegyek pedig 80 körül vannak oda-vissza kettőtöknek.Biztos, hogy kamu...
2014. febr. 4. 19:32
 17/26 anonim válasza:
Ja, és azt se vettem figyelembe, hogy ti ketten vagytok én meg egyedül szoktam menni, ezért elnézést (meg azért is, hogy ennyit írtam)
2014. febr. 4. 19:34
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát tényleg köszönöm, hogy ennyire foglalkoztat, de komolyan :D :) Nem is kell várni a hétvégéig, holnap kiderül mi lesz, mert még délután kértem egy személyes találkozót, holnapra. Engem sem hagy nyugodni a dolog :D
2014. febr. 4. 19:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Csak egy kis kiegészítés a 14-es hozzá szólásodhoz, Ahogyan én láttam 3 nap két éjszaka két főre kerülne egy százasba a facebookon.

Tehát KÉT éjszaka. KÉTSZER tizennyolc az harminchét.

És azér harminchét, hogy felfele kerekítssek.

De részletkérdés, mert jól felfelekerekítettem a repcsijegynél is, meg a szállás árral se fukarkodtam. Aztán még így is maradt pénzem.

Én vagyok itt a legpengébb :)

2014. febr. 4. 19:48
 20/26 A kérdező kommentje:

19-es hát igazad van :D Tényleg...

A további kérdés már csak az, hogy adott feltételek mellett, hogyan tudok én megszállni 20.000Ft/apartman áron? Tényleg örülnék ha valaki megmondaná :D

2014. febr. 4. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!