Párizs 100. 000Ft? Hogy tud ilyen olcsón utakat szervezni? Paypal fizetés biztonságos?
Találtam a facebookon egy utazásszervezőt aki szervez mindenféle utat a világon mindenhova, még esküvőt is.
Párizst megszervezte nekünk 100.000Ft-ért...
Nem merek neki utalni, mert annyira feltűnően alacsony az ára. Felajánlotta hogy fizethetek személyesen, paypalen bankkártyával, vagy ott a helyszínen is előleg ellenében.
Erről van szó amúgy:
Szerintetek??
Kedves 10es!
Ez a számolás meglehetősen sajátos matematika :) Napi 18.000Ft + 2*22.000Ft= 98.000Ft. Vagy jó hotel Párizs belvárosában 1éjszakát fizet 3-at kap akcióban 37.000Ft ? Ha így számoltad valóban annyi jön ki, de hát ilyet nem könnyű kifogni... Mint itt eddig a legtöbb válaszadó (Tisztelet a kivételnek) te sem tudtál érdembeli választ adni. Persze, hogy az adó is előkerül mint téma.. Jelezném halkan hogy nem szégyen ez a "Hngarikum" hogy évi 90.000 személy jelenti a szomszédját a NAV-nál? :)
11-es! Én meg ha ilyen abszolút nem témába illő kommentárokat látok arra gondolok vajon ezen az oldalon hogy lehet "lájkot" gyűjteni?
Kedves 12-es! Köszönöm a véleményed, ez számomra teljesen használható információ. Az igényekből nem szeretnék lejjebb adni, az Eiffel torony közelében, belváros-panorámás, franciaágyas stúdióban vagy apartmanban szeretnénk megszállni 3 éjszakára 2főre. Megkérhetlek, hogy linkeld be az ilyen paraméterekkel rendelkező szállásokat, e-mellé a repülőjegyet is számold, ha még mindig 100 alatt vagyunk akkor egész biztos, hogy tévedtem, nem olyan olcsó ez, akkor törlöm a kérdést.
Ahogy fentebb is említettem, függ az igényeidtől...én azt mondtam, saját magamnak kihoznám sokkal olcsóbban. De én megelégednék egy bármilyen kis olcsó szobával. Amennyiben ragaszkodsz a paramétereidhez, úgy tényleg nem lehet kihozni olcsóbban...sőt...
Ami a keresgélést illeti, a holnapi vizsgám fontosabb ;) Amikor a saját utazásaimat szervezem, rá szoktam szánni egy napot, hogy megtaláljam mindenből a számomra legmegfelelőbbet, számoljak és útitervet készítsek. De ha nekem fizeted ki azt a munkadíjat, akkor vizsga után megnézem neked :D
Csak egy kis kiegészítés a 14-es hozzá szólásodhoz, Ahogyan én láttam 3 nap két éjszaka két főre kerülne egy százasba a facebookon.
Tehát KÉT éjszaka. KÉTSZER tizennyolc az harminchét.
És azér harminchét, hogy felfele kerekítssek.
De részletkérdés, mert jól felfelekerekítettem a repcsijegynél is, meg a szállás árral se fukarkodtam. Aztán még így is maradt pénzem.
Én vagyok itt a legpengébb :)
19-es hát igazad van :D Tényleg...
A további kérdés már csak az, hogy adott feltételek mellett, hogyan tudok én megszállni 20.000Ft/apartman áron? Tényleg örülnék ha valaki megmondaná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!