Olaszországban-Sorrentoban tudnátok ajánlani valami jó szállást?
Mi a normális árkategória? Errefelé semmi se olcsó. Mi itt voltunk: [link]
Jó szállás, jó helyen. Sorrentoban autóval nehézkes a parkolás. Ha azzal mentek, mindenképp saját parkolós helyet keress.
Elnézést elfelejtettem!
2személy,reggelivel a szálloda esetleg apartaman(ami jobb) busszal vagy repülővel mennénk.
A normális árkategória az olyan 120-140ezer körül lenne 1személyre és 7éjszakára utazással és transfer legyen az árban.Amit ajánlottál az nem rossz,de nem tudom ezeket hogy kell értelmezni pl 150-200 euro az 1 vagy 2főre /éj?
A link nagyon jó tetszik is meg is adtam az adatokat kijött egy ár 284019 FT de ez 2 före 7éjszakára vagy hogy utazás van e benne?Ekkor mennénk 2014.08.16 érkezés és 7éj 23.a nappal távozás.
A booking-on csak szállást találsz, abban semmi más nincs. Sajna a legrosszabb időpontot nézted ki, augusztusban az olaszok szabadságon vannak, minden szállás ilyenkor a legdrágább.
Esetleg itt nézzél még körül: [link]
De ez sajna sorrentoi szállásokat nem ajánl. Viszont repülőjeggyel együtt van az ár. Kirándulni akartok vagy strandolni?
Köszönöm az ajánlatokat és a segitséget,ha valakinek még esetleg ötlet lehetőség azt elfogadom:)
Igazándiból nem strandolni mennénk persze nem maradhat ki,de nem arról szólna 1hét.
Programok,túrák,érdekességek,látnivaló,bulik stb...
Nézd meg ezt is: [link]
Azért kérdeztem, hogy mi a fő terv, mert érdemes lenne más időpontokban is gondolkodni. Augusztus az olasz szabadságolás ideje, jó sokan vannak mindenhol. Ha vonattal akartok közlekedni, akkor meg a Circumvesuviana környékén kellene szállást találnod, hogy ne menjen el rengeteg idő a vonathoz menetellel. Bérelt autóban is érdemes lehet gondolkodni, de akkor nem lehet sietni, már áprilisban is lassan járható az Amalfi-Nápoly közötti útszakasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!