Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Olaszországban-Sorrentoban...

Olaszországban-Sorrentoban tudnátok ajánlani valami jó szállást?

Figyelt kérdés
Valaki tudna ajánlani Sorrentóban(Olaszországban) valami jó helyet és szállást ami normális árkategóriában van?

2014. febr. 1. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak ha megadod az időpontot, időtartamot és a személyek számát. Anélkül lehetetlen.
2014. febr. 1. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi a normális árkategória? Errefelé semmi se olcsó. Mi itt voltunk: [link]

Jó szállás, jó helyen. Sorrentoban autóval nehézkes a parkolás. Ha azzal mentek, mindenképp saját parkolós helyet keress.

2014. febr. 1. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Tájékoztatásul: Sorrento-Capri környékén szezonban egy kétágyas szoba 150-200 euróba kerül éjszakánként.
2014. febr. 1. 20:52
 4/14 A kérdező kommentje:

Elnézést elfelejtettem!

2személy,reggelivel a szálloda esetleg apartaman(ami jobb) busszal vagy repülővel mennénk.

2014. febr. 2. 08:54
 5/14 A kérdező kommentje:

A normális árkategória az olyan 120-140ezer körül lenne 1személyre és 7éjszakára utazással és transfer legyen az árban.Amit ajánlottál az nem rossz,de nem tudom ezeket hogy kell értelmezni pl 150-200 euro az 1 vagy 2főre /éj?

A link nagyon jó tetszik is meg is adtam az adatokat kijött egy ár 284019 FT de ez 2 före 7éjszakára vagy hogy utazás van e benne?Ekkor mennénk 2014.08.16 érkezés és 7éj 23.a nappal távozás.

2014. febr. 2. 09:09
 6/14 anonim ***** válasza:

A booking-on csak szállást találsz, abban semmi más nincs. Sajna a legrosszabb időpontot nézted ki, augusztusban az olaszok szabadságon vannak, minden szállás ilyenkor a legdrágább.

Esetleg itt nézzél még körül: [link]

De ez sajna sorrentoi szállásokat nem ajánl. Viszont repülőjeggyel együtt van az ár. Kirándulni akartok vagy strandolni?

2014. febr. 2. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi a Hotel Desiree-ben voltunk 2 éve Sorrento-ban. Az ottani szállodaárakhoz képest meglepően olcsó, gyönyörű az elhelyezkedése, a személyzet pedig nagyon-nagyon segítőkész és barátságos. A booking-on találtuk a szállást.
2014. febr. 2. 11:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlatokat és a segitséget,ha valakinek még esetleg ötlet lehetőség azt elfogadom:)

Igazándiból nem strandolni mennénk persze nem maradhat ki,de nem arról szólna 1hét.

Programok,túrák,érdekességek,látnivaló,bulik stb...

2014. febr. 2. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt is: [link]

Azért kérdeztem, hogy mi a fő terv, mert érdemes lenne más időpontokban is gondolkodni. Augusztus az olasz szabadságolás ideje, jó sokan vannak mindenhol. Ha vonattal akartok közlekedni, akkor meg a Circumvesuviana környékén kellene szállást találnod, hogy ne menjen el rengeteg idő a vonathoz menetellel. Bérelt autóban is érdemes lehet gondolkodni, de akkor nem lehet sietni, már áprilisban is lassan járható az Amalfi-Nápoly közötti útszakasz.

2014. febr. 2. 13:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Nézegetem!Esetleg ami még szóba jöhet az Valencia az is nagyon tetszik,annak is elfogadható árai vannak csak sajnos Romániából menne repülő,mert ilyet hogy Budapest-Valencia repülővel nem találtam!Megnézzük a wizz társaságot.
2014. febr. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!