Ma (hétfőn) szólt a szálloda, hogy nem tudnak fogadni 1-jén, csütörtökön! Szerintetek? Szét vet az ideg!
Tehát mégegyszer m ondom,kaptunk visszaigazolást a foglalásról (nem a KUPONRÓL!),hanem az időpontról,aztán kifizettük,melyről megint kaptunk visszaigazolást és letöltöttük a kupont. mint fizetőeszköz. Úgyhogy légyszi lásd már be,hogy tévedsz,harmadszorra kérlek,mert nincs igazad. Semmi bajom nem lett volna,ha a foglalás idpontjában azt mondják,hogy nincs hely. De ilyenről nem is írtam,nem tudom miért ezen lovagolsz...
Egyébként a másik szállodában helykeresés csak hitegetés volt,az indulás előtt néhány órával (előző délután fél 5-kor) mikor már órák óta megállás nélkül csörgettük a telefonjukat,hátha megunják és felveszik lemondták azzal,hogy visszautalják a pénzt.....
Üvöltöttem velük a telefonban,de az okos ügyfélszolgálatos hölgy csak saját magával tudott foglalkozni.....
Hát így állunk. Szemét egy banda. Természetesen még nem utalták vissza a pénzt.....
Jajj 8-aska nagyon mellé értelmezi a dolgokat. :S
Kérdező: szerintem ne hagyd annyiban. Persze ha lefoglalt időpontra nem mész el akkor levonják a szállás árát. Ha ők gondolják meg magukat akkor meg "ja bocs, visszautaljuk az árát!" és el van intézve. Na nem! Ezt így ne hagyd. Mert biztos, hogy az van, hogy túl sok fizetős vendégük akadt és azok többet fizetnek, nekik kell a hely. A kuponos oldalnál is verd ki a balhét és a szállodában személyesen is én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!