Értelmezné valaki nekem az alábbi mondatot? Hogy működik ez a voucherre váltás dolog?
"A Bónusz beváltható: 2013. május 12 - május 31.
Bónuszodat voucherre kell váltanod úgy, hogy elküldöd a holiday@1kontinens.hu e-mail címre (különben nem érvényes). Szobafoglalás közvetlenül a szállodánál, a szabad helyek függvényében. A bónuszért járó voucher 2013. július 15-ig és 2013. augusztus 21 - október 31. között használható fel."
Nem foglaltam még ilyen módon szállást (Bónuszbrigád) és nem igazán értem hogy miért nem pénzzel kell kifizetni az összeget és miért kell voucherre váltani. Egyáltalán hogy lehet átváltani? Az írja úgy kell hogy elküldöm arra az email címre amit írtam fentebb...de mit kell elküldeni? az nem írja. Lehet csak én vagyok érthetetlen. Köszi előre is :)
Mit nehéz ezen érteni:
"Bónuszodat voucherre kell váltanod úgy, hogy elküldöd a holiday@1kontinens.hu e-mail címre"
Én nem értem mit nem értesz ezen? Vettél egy bónusz bónuszbrigádon ha jól értem? Ha bejelentkezel a bónuszbrigád oldalára ott le tudod tölteni a bónuszod. Azon lesz egy kód, az a lényeg, azt kell elküldeni. Vagy akár az egész bónuszt is elküldheted nekik ha az kell nekik (ez egy sima PDF fájl). Így lesz voucher. Amit aztán szállásfoglalásra felhasználhatsz a megadott időszakokban.
Kedves első! miért lenne átverés? Egy szállás foglaló oldal, csak itt még nem foglaltam azért nem tudtam hogy van ez. Nincs benne semmi átverés.
Az hogy mi az a "bónusz": az a kedvezményes ár mi 2 főre 2 éjszakára szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!