Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Értelmezné valaki nekem az...

Értelmezné valaki nekem az alábbi mondatot? Hogy működik ez a voucherre váltás dolog?

Figyelt kérdés

"A Bónusz beváltható: 2013. május 12 - május 31.

Bónuszodat voucherre kell váltanod úgy, hogy elküldöd a holiday@1kontinens.hu e-mail címre (különben nem érvényes). Szobafoglalás közvetlenül a szállodánál, a szabad helyek függvényében. A bónuszért járó voucher 2013. július 15-ig és 2013. augusztus 21 - október 31. között használható fel."

Nem foglaltam még ilyen módon szállást (Bónuszbrigád) és nem igazán értem hogy miért nem pénzzel kell kifizetni az összeget és miért kell voucherre váltani. Egyáltalán hogy lehet átváltani? Az írja úgy kell hogy elküldöm arra az email címre amit írtam fentebb...de mit kell elküldeni? az nem írja. Lehet csak én vagyok érthetetlen. Köszi előre is :)

2013. máj. 17. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
ez valami átverős hülyeség lehet szerintem
2013. máj. 17. 21:25
 2/8 Snapette ***** válasza:
0%
Mi a Bónusz? Úgy értem, fizikailag mi az? Egy darab papír? Egy üzenet? ha ezt érteném, akkor érthető lenne.
2013. máj. 18. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvetted a bónuszt, annak van egy kódja, azt a kódot kell elküldeni az e-mail címre.
2013. máj. 18. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Mit nehéz ezen érteni:

"Bónuszodat voucherre kell váltanod úgy, hogy elküldöd a holiday@1kontinens.hu e-mail címre"

Én nem értem mit nem értesz ezen? Vettél egy bónusz bónuszbrigádon ha jól értem? Ha bejelentkezel a bónuszbrigád oldalára ott le tudod tölteni a bónuszod. Azon lesz egy kód, az a lényeg, azt kell elküldeni. Vagy akár az egész bónuszt is elküldheted nekik ha az kell nekik (ez egy sima PDF fájl). Így lesz voucher. Amit aztán szállásfoglalásra felhasználhatsz a megadott időszakokban.

2013. máj. 18. 03:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már értem. Még nem rendeletem meg, azért nem is értettem hogy mit kell hova küldeni már így tudom. A vouchert majd ők küldik amit azt mondták ki kell nyomtatni és majd azzal fizetni a szálláshelyen.
2013. máj. 18. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves első! miért lenne átverés? Egy szállás foglaló oldal, csak itt még nem foglaltam azért nem tudtam hogy van ez. Nincs benne semmi átverés.

Az hogy mi az a "bónusz": az a kedvezményes ár mi 2 főre 2 éjszakára szól.

2013. máj. 18. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd az első két válaszolót... fogalmuk sincs miről van szó, lehet, hogy azt se tudják mi az a bónuszbrigád. Gondolom csak válaszolási kényszerben voltak. :)
2013. máj. 18. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:
:)))
2013. máj. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!