Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1. szállás 70000 ft egy hétre, összes taxiköltség 260000, összesen: 330000. Napi egy óra taxizás.
2. szállás. 343000 ft egy hétre, összes taxiköltség 104000, összesen: 447000. Napi 20 perc taxizás.
aug. 13. 09:22
1/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Közelebbit választanék, vagy olyat, ahonnan van normális tömegközlekedés, pl. metró, és nem kell órákat utazni naponta.
Ha muszáj, akkor a 2., mert napi 1 órát tuti nem akarnék utazni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen opció. Ezek a legközelebbiek ahhoz, ahol lenni akarok, és taxival lehet csak járni. a kettő közül kell választani.
aug. 13. 09:41
3/10 A kérdező kommentje:
A napi taxizás az két alkalom, tehát oda-vissza. az egyiknél egy taxiút kb. 10 perc, a másiknál kb. fél óra, tehát az lényegesen messzebb van.
aug. 13. 09:43
5/10 A kérdező kommentje:
Van autóm. De mivel alkoholt fogok fogyasztani, a vezetés nem jöhet szóba.
aug. 13. 12:27
8/10 anonim válasza:
Ahol jobb a szállás. Ez a kettő nem hiszem hogy ugyanaz a kategória.
9/10 anonim válasza:
Alapvetően az elsőt, mert sztem 30 perc taxi nem veszes reggel meg este, lehet közben nezelődni, en azt szeretem. Azonban a szallas valoban fontos szempont lehet, ha a 70 ezres vmi nagyon lepattant hely, akkor inkabb fizetek többet.
10/10 Kései Sirató válasza:
Én inkább a másodikat választanám, hogy ne kelljen minden nap annyit utazni, előbb érjek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!