Ha egy napra foglalok szállást és másnap hajnalban mennék el akkor megoldható a kijelentkezés hamarabb?
8
Azért mert pl a frontdeskes 8-tól dolgozik, de miattad be kell jönnie reggel 6-ra. Ezért le szoktak gombolni rendesen.
11
Ha nem tartod be a feltételeket amiket elfogadtál a foglaláskor akkor igen, feljelenthetnek.
"Ha nem tartod be a feltételeket amiket elfogadtál a foglaláskor akkor igen, feljelenthetnek."
Egészen pontosan milyen indokkal lehet FELJELENTENI? Szerződésszegésért? Az a bíróságra tartozik, szóval nagyon maximum beperelhetik.
#13: Na erre kívácsi lennék. Jó lenne egy példát látni erre, hogy feljelentettek egy vendéget, mert korábban ment el a szállásról. Csak szegény kérdezőt sajnálom, hogy ilyen hülyeségekkel összezavarod.
Én mondjuk mentem el szállásról korábban azért is, mert ágyipoloskát találtam. Na ott tartson vissza vagy jelentsen fel valaki. Agyrém.
Persze,edte jelzed hogy korán mész.
Kifizetés a szállást és jó eséllyel hideg csomagot kapsz
15
Ha az airbnb tulaj megadja hogy 7-9 között tud jönni a kulcsért de te lelépsz a kulcsokkal reggel 6-kor akkor azért fel fognak jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!