Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha egy napra foglalok szállást...

Ha egy napra foglalok szállást és másnap hajnalban mennék el akkor megoldható a kijelentkezés hamarabb?

Figyelt kérdés
Szállást akarok foglalni,viszont az van a honlapon hogy 9-11 ig lehet kijelentkezni, így félek hogy ebből probléma lenne.

aug. 13. 01:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
A kijelentkezésből sosincs probléma. Mi rengetegszer hagytuk már el a szálláshelyet hajnal 4-6 között.
aug. 13. 01:44
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

Vagy igen vagy nem.

Erre a kérdésre a személyzet/tulaj tudna válaszolni.

aug. 13. 02:12
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezd meg a szállásadótól.
aug. 13. 08:29
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Kijelentkezni csak annyit jelent, hogy leadod a kulcsot
aug. 13. 08:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs hajnalban recepció (nincs mindenhol 24 órás) akkor este kijelentkezel, megkapod a számlát, fizetsz. Reggel csak leteszed a kulcsot oda, ahova kérik.

Ezt bejelentkezéskor meg tudod beszélni.

aug. 13. 09:28
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Szállásadó vagyok. A kijelentkezési idő annyit jelent, hogy legkésőbb 11-ig ki kell költöznöd - vagy, ha van hely, foglalni még egy éjszakára. Szó sincs arról, hogy reggel 9-ig nem engednek ki a kapun :)

Ha a vendég azt mondja, hogy ő hajnal 3-kor szeretne távozni, akkor előző este rendezzük az anyagiakat, és megmondom, hajnalban hová tegyék a kulcsot. Ha már fent vagyok, akkor meg elköszönök tőlük, és integetek az autó után.

aug. 13. 09:56
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Van ahol feláras a korai kicsekkolás. De a legtöbb helyen nincs gond belőle, a kulcsot bedobod a frontdesknél a helyére ha van ha nincs a zárban hagyod.
aug. 13. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7, ez elég fura. Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés lehet feláras, de felárat kérni, mert néhány órával korábban távozik, mint az átlag? Hol van ilyen?
aug. 13. 12:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 nem a hetes vagyok, de én is hallottam már ilyenről, főleg magánszállásoknál. Ha a tulaj nem ott lakik, de például paranoiás és a saját szemével akarja látni, hogy milyen állapotban hagyja el a vendég az ingatlant, olyankor mondjuk előfordulhat 😁 Más kérdés, hogy szerintem ez nem normális és abszolút nem vendégbarát hozzáállás, de sajnos tényleg vannak ilyenek.
aug. 13. 12:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből még sosem volt gond. A lényeg, hogy legyen rendezve a számla és tudják, hogy hol hagyod a kulcsot. Mi is mentünk már el szállásról korán, mert pl. reptérre kellett menni, stb. Korábban elmehetsz, csak később nem szerencsés elhagyni a szállást, mert ki is kell takarítani.
aug. 13. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!