Miért jó ez a booking.com-nak?
Kérdezd meg a szállást.
De okés, mivel csak addig vagy nagylegény amig úgy általában kell okoskodni, segitek: a bookngra a szállásod teszi ki a helyeket, a booking csak egy közvetitő.
Ha nem találsz ott helyet, az azt jelenti hogy a szállásadód lusta. Vagy máshol, más feltételekkel árul éppen.
Semmi, a Booking mostanában kifejezetten sz@r.
Másrészt a szálláshelynek NEM a Booking tulajdonában vagy irányítása alatt vannak, csak szerződés alapján közvetíti a szabad helyeket. Az is lehet, hogy egy szálláson van mondjuk 4 apartman, de abból csak 2-t tesz fel a Bookingra (mondjuk mert a másik kettőt közvetlenül akarja kiadni, ugyanis a jutalék elég húzós).
De miért ott akarsz foglalni, ha közvetlenül is megvan a szálláshely elérhetősége?
Én pont most nézek magamnak szállást.
Ugyanaz a hely, ugyanaz a nap, ugyanaz a szoba booking-on 23000, szallas.hu-n 19000+IFA (400 Ft)
Ráadásul a booking azt mutatja, hogy csak készpénz, a szallas.hu szerint SZÉP kártyát is elfogadnak.
Felhívtam a helyet, és a szallas.hu szerinti adatokat mondták ők is (nem mondtam meg nekik, hogy mit mutatnak az oldalak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!