Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy elutaztatok egy bizonyos városba (pl. elautóztatok Pozsonyba) és aznap délután nem volt kedvetek hazamenni és foglaltatok neten szállást (pl. a Booking.com-on vagy egyéb máshol) aznap éjszakára?

Figyelt kérdés
Minden rendben ment? Zökkenőmentesen lehet aznapra szállást foglalni?

aug. 3. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy simán lehet, de én még nem csináltam ilyet. Zavarna, hogy nincs nálam semmi (fogkefétől a tiszta ruháig terjedő dolgokra gondolok).
aug. 3. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lenne nálunk, de az, hogy elmegyünk csak aznap reggel (vagy előző nap este) derül majd ki. :)
aug. 3. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor eléggé lutri, nem lehet túl könnyű szabad szobát találni! Pozsony meg nagyon szép, ide kevés egy nap.

Ha van esélye, hogy maradtok, szerintem foglaljatok előre! Jó mulatást Pozsonyban!

aug. 3. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kényszerhelyzetemből adódott. Elromlott a kocsi, és három napig javították.

Egyébként csak az ellenjezője volt, de az többször. Bennem volt a hiba, elfáradtam.

aug. 3. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Munka miatt rengetegszer volt ilyen.

Nem tudtam előre, hogy végzek-e aznap az adott városban, ezért csak késő délután foglaltam szobát.

Általában semmi gond nem volt.

aug. 3. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan volt hogy USA-n belül utaztunk egy másik államba de nap végére nem értünk célba, ezert megkellett állni valahol. Megálltunk egy hotelnal és megkérdeztük van e szabad szobájuk. Volt nekik mivel csak egy autópálya melletti hotel volt, nem túristák által látogatott helyen.

Másik alkalommal előre foglaltunk szállást. Ez a covid alatt volt és mikor megérkezdtunk akkor a biztonsági ők kiküldött hogy zárva vannak. Később megtudtam hogy hajléktalanokat tettek oda be. Ott voltunk szállás nélkül és besétáltunk a legközelebbi hotelba. Mondta a recepciós hogy van hely, sőt ha online lefoglaljuk akkor kedvezmény is van. Ott helyben felmentem a honlapjukra és megcsináltam a foglalást szólt hogy megvan, látja a nevünket és nemsokára kezunkben volt a szoba kártyája.

A telítettségtől függ hogy aznapra lehet e szállást foglalni. Az első esetben olyan helyen álltunk meg ahol nem járnak túristák csak átutazók 1-1 napra, a második esetben covid alatt utaztunk, így nagyon kevés túrista volt. Megfizethető áron szálltunk meg a belvárosban.

aug. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!