Hotelban kitakarítasz, mielőtt elfoglalod a szobát?
Figyelt kérdés
Mosdó, tusoló, vécé, szekrényekjúl. 1. 07:00
11/21 anonim válasza:
Tiszta szallodakba jarok. Ha valami gond lenne, azt jeleznem a szemelyzetnek.
12/21 anonim válasza:
Fel sem merül bennem, hogy akár érkezéskor, akár távozáskor takarítsak. Fertőtleníteni? Ahhoz már komoly flúg kell.
Olyan hotelbe nem megyek, amillyen a Pokoli hotelek sorozatban voltak. Ha nincs makulátlan tisztaság, akkor leballagok a recepcióra, és soron kívül takarítást kérek, kiemelve, hogy nem szeszély, hanem nincs megfelelően előkészítve.
14/21 anonim válasza:
Nem, nem az én dolgom takarítani. Mielőtt lefoglalunk egy szállást, mindig olvasunk értékeléseket, és nem megyünk olyan helyre, ahol koszosak a szobák. Ha mégis az lenne, akkor pedig szólunk a személyzetnek, hogy vagy takarítsanak ki, vagy adjanak egy másik, tiszta szobát.
15/21 anonim válasza:
Aludtam bambuszkunyhókban, tehenek mellett istállókban, egy gyárépület tetején, olyan budikat használtam, amelyektől ránézésre is hepás lesz az ember. Eszembe nem jutna takarítgatni, nem vagyom germofób, soha nem betegszem meg semmitől, inkluzíve indiai utcai kaja.
16/21 anonim válasza:
Nem,betegnek kell ahhoz lenni hogy egy kitakarított szobát újra áttörölj,kitakaríts.
17/21 anonim válasza:
6-os: a 2-es AZT írta le, hogy takarítana a KIKÖLTÖZÉSKOR! NEKED kellene értelmezni, amit olvasol!
18/21 anonim válasza:
17. Mert ha értenéd amit olvasol, akkor látnád, hogy azt írta, hogy mikor takarít! Tehát nem írta le, hogy "megjövök, nem takarítok, ha elmegyek rendet hagyok" Hanem annyit írt, "ha elmegyek randet rakok"... Értő olvasás... 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
19/21 anonim válasza:
Nem takarítok ki, de mindig rendet hagyok.
20/21 anonim válasza:
Persze, még a porszívót is viszem otthonról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!