Horvátországban melyik helyet ajánlanátok egy 1 hetes nyaralásra?
Figyelt kérdés
Szülőkkel és barátnőmmel mennénk, mindenképp közel a tengerparthoz és esténként szeretnénk elmenni bulizni, bárokba esetleg. Tudnátok ajánlani ezekre alkalmas helyet? Novalját néztem de elég sok rosszat írnak róla, az összes szórakozóhelyről és a bárokról is.jún. 23. 21:47
2/5 anonim válasza:
Én most voltam Rovinjban, és kitűnően éreztem magam. Abbázia sem lehet rossz.
4/5 anonim válasza:
Egyiket sem. Horvátország egy túlértékelt proliknak való hely, ráadásul drága is. Ha nem akarsz csalódni kerüld, különösen a Krk sziget.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek 4essel. Nem értem a lepontozás okát. Hagytam magam sajnos idén rábeszélni, hogy ott nyaraljunk, de nagyon megbántam. A szálloda nem volt rossz, de maga a közeg a környék, a tengerpart sehol nincs más helyekhez képest.
Magam részéről soha többet nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!