Az idén Horvátországba készülünk nyáron kirándulni. Voltam többször de nem valami jó helyeken. Valaki tud ajánlani valami jó helyet , ami szép vagy különleges és hozzá szállást a környéken ?
Mit értesz jó hely alatt?
Ha várost akarsz nézni ott van Dubrovnik, Trogir, Split, Rovinj, Porec stb.
Ha a természeti látványosságok érdekelnek ott van Krka vagy Plitvice.
Miért nem mész máshova?
Mi egyszer voltunk, de tobb részén, egyik sem fogott meg, ráadásul olyan hideg volt a tenger, hogy nem tudtunk belemenni /augusztusban/, tobbszor biztos nem megyunk oda.
Értem én, hogy közel van, meg pont jók az árak, de az olcsó dolgok olyanok is, lásd ezek a nyaralások. Sok magyar akik életükben nem jártak Európán kívül szép helyeken, azt hiszik, ez maga a paradicsom, rendes téveszmékben vannak, közben undorító a hely (saját vélemény+aki ezen felhúzza magát, hát...).
Inkább gyűjtsetek pár évig igazi, minőségi nyaralásra, menjetek el olyan helyekre, amikről álmodni se mernétek, jobban járnátok..
Köszönöm a válaszaitokat.
Kedves utolsó , tavaly Európán kívül voltunk. Egyik évben nagyobb kirándulás , másik évben autós a közeli tenger parton. 2 éve olasz volt, nem volt exkluzív a hely, de onnan ment egy hajó amivel be jártuk Velencét, Murrano, Burrano szigetét is, szóval igazán látványos volt.
De férjem még nem volt Horvátországban és ezért valami szuper helyet szeretnék találni :)
Ezért érdekel hogy esetleg valaki nem e járt egy szép szigeten, vagy fél szigeten mondjuk , ahol különlegesség , hogy mondjuk szép homok van, vagy jó búvárkodási lehetőség, vagy szép falucska. Valami ilyesmire gondoltam kérdésem alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!