Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogy érzitek magatokat,...

Hogy érzitek magatokat, amikor 1-1 jó nyaralásból vagy kiruccanásból haza kell jönni?

Figyelt kérdés
Van olyan hely, ahol simán maradnék, mert szép, mert élhető, mert normálisak az emberek, mert annyira annyira más, és depresszív érzést okoz hazajönni ebbe a nyomi országba. A sok befordult, irigy, rosszindulatú ember közé.
2023. nov. 2. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Akkor maradj ott. Neked jobb lesz, nekünk is. Nincs mire várnod.

Várnak Germanisztánban, Belgisztánban, Frankisztánban, Sverigisztánba, stb.

2023. nov. 2. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában bennem is van egy kis szomorúság, mikor haza kell jönni valahonnan. Vannak bizonyos esetek, mikor az átlagnál is erősebb, pl. mikor nem sikerül mindent megnézni, ami érdekelt volna, vagy melegből kell hazajönni az itthoni hidegbe.

De azért vágyok is haza egy picit mindig, mert tudom, hogy hiába jönnek újra a megszokott hétköznapok, még sokáig jó lesz visszagondolni az utazásra, és élményektől feltöltődve a kevésbé kellemes itthoni dolgokat is jobban viselem.

2023. nov. 2. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teli vagyok elmenyekkel, fel vagyok toltodve. Jol erzem magam.
2023. nov. 3. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Magyarország nem egy nyomi ország, orulj, hogy oda szulettél, irigy ember mindenhol van.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, volt már olyan nyaralás, hogy már vágytam haza, de volt, hogy potyogtak a konnyeim, hogy el kell hagynom azt a csodás helyet /Maldív/.

2023. nov. 3. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyomi ország mo? 😂
2023. nov. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!