Olcsóbb, vagy drágább hotelt választanátok?
Kinéztem két hotelt, az egyik 7.7 minősítésű, korrekt, 2 napra pont elég. A másik 8.8 minősítésű, jobbnak tűnik, elhelyezkedés tekintetében kb jó helyen van mindkettő.
20ezer ft a különbség, ami nem sok, de megnézhetek ennek az árán 2-3 múzeumot, ehetek egy jó stb.
Úgyis csak aludni megyek vissza jóformán.
Én általában ár szerint növekvő sorrendet állítok be a keresőben (ha kell, akkor szűrőkkel), aztán kb. addig nézem, míg találok olyat, ami szimpi. Aztán megnézek még utána is párat, és ha nem sokkal jobbak a drágábbak, akkor maradok az elsőnél, de ha valami nagyon megtetszik egy drágábban, akkor volt már, hogy azt választottam. Mondhatjuk, hogy a szívemre is hallgatok, nem csak az eszemre. 🙂
Ha belinkeled a két helyet, szívesen megnézem 🙂
Nekem attól függne hogy hány napra megyek, mennyi az az összeg amit költeni tervezek az egész út alatt
Ha ahhoz képest jelentős a 20k(mondjuk 60-80at terveztél költeni az egész út alatt) akkor nyilván az olcsóbbat választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!