Hamarosan a Four Season Hotelben fogok megszállni a Gresham palotában. Kínos, ha egy régi autóval megyek oda?
Figyelt kérdés
Egy amerikai barátommal fogok ott megszállni. Úgy tervezem, hogy kimegyek érte a reptérre és utána becsekkolunk a szállodába. Egy tizenéves Fiat Pandám van. Én szeretem a kocsit, meg az amerikai barátomat se hiszem, hogy zavarni fogja, de ott a hotelban nem fognak kinézni emiatt? Hogyan tudok ott egyáltalán leparkolni? Van ott mélygarázs? Köszönöm előre is a válaszokat!#Gresham-palota #Gresham
2023. szept. 18. 15:43
1/4 anonim válasza:
Meg fognak ölni.
Amúgy van mélygarázs.
2/4 anonim válasza:
Ha ilyesmitől tartasz, akkor sokkollak még egy kicsit!
A felsőbb köröknek megvan a maga kifinomult etikettje. Ha a kocsid olcsó, bizonyára az öltözékedet sem fogod gyakran váltogatni, és a legdrágább darabod sem kerül több százezerbe. Ételt ne te válassz, mert nem a jobb szélét kell nézni. Ital külön művészet.
Késsel villával nyilván tudsz enni, de amikor 4-6 darab sorakozik egymás mellett…
Én azt mondom, légy önmagad. Vállald fel a pandádat. És ezt képletesen is értem. Ti ketten érezzétek jól magatokat, legyen sikeres a találkozótok.
3/4 anonim válasza:
Látom, nem értették meg az írásomat.
4/4 A kérdező kommentje:
Én megértettem! :) ment a zöld kezecske! :D
Vkinek nincs itt humorérzéke…
2023. szept. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!