Valaki tud ilyen hotelt nem yorkban?
Figyelt kérdés
Olyan hotel kéne new yorkba hogy 3 felnőtt és 2 gyerek férjen el a szobában és van nagy welness része és luxus legyen még a szoba is nagy legyen és közel van a central parkhoz? ja és 5 csillagos (az ár mindegy)2023. szept. 17. 18:42
21/31 A kérdező kommentje:
Lol ezt honnan tudtad írunk matekból és földrajzból lol
2023. szept. 17. 20:56
22/31 A kérdező kommentje:
#20 a central park az melyikben van? meg a statue of liberty?
2023. szept. 17. 20:59
23/31 anonim válasza:
#18 Nem árt, ha megtanulsz helyesen írni.
24/31 A kérdező kommentje:
Ne légy már ilyen bunkó
2023. szept. 17. 21:06
25/31 anonim válasza:
A Statue of Liberty egy picike szigeten van, ahova csak hajóval jutsz el és max. fél óra alatt bejárod a szobor tetejéig. A Central Park Manhattanben van, azon belül a Mindtowntól Harlemig. Queens pedig nem veszélyes. De amúgy ha elfogadható árat akarsz, akkor tényleg ne Manhattanbe menj és ne szállodába. Egy Airbnb sokkal olcsóbb. Az igényeidnek megfelelő 300 ezertől már kijön.
26/31 anonim válasza:
Muszály? Megszáll? Luxus legyen vagy ötcsillagos? Az öt még nem az!
Ha luxust akarsz, akkor nyilván a pénz nem számít. De legyen akkor már különgép is. Fitnesz, velnesz, loknesz. Ha a felső tízbe tartozol, miért nem az embereiddel intézteted ezeket?
27/31 anonim válasza:
Ha lenyeled, kifizetem neked a nyújorki utat, úgy hajjak meg tesvérem.
28/31 anonim válasza:
Ha utalsz nekem 50-et és adsz egy keretet, leszervezem neked. Megmondom hol és hogy foglalj repjegyet vagy szállást, ahogy a programokat is intézem. Deal?
29/31 anonim válasza:
Sokba van? Ugyan már! Én úgy utaztam be a világot, hogy egy fillért se fizettem érte. Csak kell egy jó szponzor. Most mit szégyeljek rajta? B*sztam én már kevesebbért is.
Egyetemista 21/L
30/31 anonim válasza:
A Trump bácsi hoteljeibe ne menj, mert a végén nem csak őt sittelik le, de a lepedőt is kirántják alólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!