Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogy lehet olcsó szállást...

Hogy lehet olcsó szállást találni New York-ban?

Figyelt kérdés

Egész életemben kíváncsi voltam Amerikára, és most, hogy már 130.000-ért is vannak oda-vissza repjegyek New York-ba, reális lett a cél, hogy végre eltöltsek ott 1-2 hetet.

Eddig bárhova utaztam, a booking.com-on kerestem szállásokat és mindenhová elég racionális árúakat találtam, de New York-ban nem igazán találtam olyat, amiből 1 ember 50.000 forint alatt megúszhatna egy hetet. Tekintve, hogy az USÁ-t mindigis nagyon olcsó országnak hallottam, ahol alig vannak adók és szociális kiadások, ezért kb. ukrán árakra kell számítani, meglepődtem, hogy a szállás ennyibe kerül. Vagy csak azért ilyen drága, mert New York? Tudtok valami módszert olcsóbb szállások keresésére?

2013. okt. 10. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha én keresnék, beírnám a keresőbe hogy cheap hotel new york.

Amúgy ki mondta, hogy manhattanban kell laknod????

Amikor én ott szálltam meg, 100 dollár volt fejenként. Igaz utána kimentünk egy hotelbe a külvárosba, ahol 40 volt egy szoba. Mint kiderült, büdös volt, tele volt k...ával, meg sp.rmával. Azonnal visszakértük a pénzt.

De ezzel csak azt szeretném mondani, hogy keresni kell.

2013. okt. 10. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon drágák a szállások New Yorkban. :(

Hosteleket nézz, azok a legolcsóbbak.

Én tavaly a Gershwin Hostelben voltam, a 7th-27th St-nél, Manhattanben. Az hotel és hostel is, de nem tudom, a hostel része működik-e még, mert a neten már csak hotelként van fenn...

Anno még ez tűnt ár-érték arányban a legjobbnak, szuper helyen van (Empire State Buildinggel gyakorlatilag szemben, A Broadway-től egy utcányira, a Madison Square Gardens mellett...), tiszta és rendes a személyzet.

De reggeli nem volt, és a szobák - ha jól emlékszem - olyan 6-8 fősek.

2013. okt. 10. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
airbnb.com
2013. okt. 10. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Hostel ágyak Manhattanban 40 dollártól kezdődnek / éj.

Én nemrég a Penn Station közelében egy egyágyas kis szobát vettem ki (ekkorra már elegem volt a hostelekből), napi 80 dollárba került, kb. 6-7 négyzetméter egy vasággyal és egy széffel meg egy mosdókagylóval (fürdő nélkül). Az ablak egy lomos udvarra nézett, de hát nem is a szobát kellett megfizetni, hanem a helyet.

Chinatownban vannak privát csirkeketrecszerű "szobák" (pl. Sun Bright Hostel), kb. 50 dollár egy éjre, de csak akkor, ha minden fillér számít.

2013. okt. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!