Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Bécs, karácsonyi vásár közeléb...

Bécs, karácsonyi vásár közelében szállás?

Figyelt kérdés
Idén mennénnk ki először a kárcsonyi vásárra Bécsbe. Nézegettem az interneten több oldalt is a vásár közelében amik szállást kínálnak de nem tudom egyenlőre bizonytalan vagyok nem nyerték el a tetszésem. Igazábòl csak egy éjszakát szeretnénk ott tölteni maximum ilyen 50.ezer forint lenne a plafon amit rá szánnánk. Ha esetleg tudtok a közelben szállást megírnátok kérlek? Fontos lenne hogy tényleg a közelben legyen ne kelljen tömegközlekedni.

2023. aug. 20. 20:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, oda nem megyunk ki :)

Földhöz nem vág csak a mennyezethez.

Ja és igen gyalogolunk a hidegben. További szép napot. :)

2023. aug. 26. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:

mondjuk azt nem értem, hogy a határátlépő vonaton utazni rendben van, de egy nyugati nagyvárosban felülni a villamosra ijesztő...

(ritka gusztustalan dolog lett a bécs-budapest vonat az elmúlt években, az ukránok óta meg csak még tovább romlott a helyzet...)

2023. aug. 26. 16:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Van egy másik megoldás is, mégpedig a szervezett adventi túra, több városból is indul, én Debrecenből megyek. Olcsóbb így, mint az önálló utazás. Az egy napra pedig csomagolok kaját, hogy azért ne osztrák áron lakjak ott jól. Egy hűtőmágnesen kívül igyekszek nem nagyon költekezni.
2023. dec. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!