Nagybikatok kérdése:
Karácsonyra Borsod megyeben valaki 1 jó szálást pár napra ami nem drága, de elég nyugodt?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már minden éven ezt a műkarácsonyt és már tavaly is gondolkoztam rajta, hogy inkább lelépek pár napra minthogy műkarácsonyozzak bárkivel is.2022. nov. 22. 16:01
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Sajógalgóc egy gyönyörű kis falu, egyszer régen jártam ott. Ha Abaúj, Zemplén is jó, akkor Arka, Boldogkőváralja, Háromhuta. Mindben vannak régi tornácos parasztházak, amik nagyon hangulatosak.
4/9 anonim válasza:
Értékeket azért ne vigyél magaddal :D
5/9 anonim válasza:
4-es, te meg a kûrva nyádat ne vidd magaddal . Borsod turisztikailag az egyik legérdekesebb megyéje az országnak és bizony valóban a legszegényebb kistérségek némelyike is e vidéken van, de az emberek többsége teljesen normális.
6/9 anonim válasza:
Szendrő vendégház. Arrafele elég nyugalom van. Kirándulni is tudsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Találtam 1-et! Nagyon olcsó és viszonylag jó helyen van
2022. nov. 24. 16:07
9/9 anonim válasza:
5-ös persze, nem Budapest a legértékesebb turisztikailag, meg a Balaton, hanem Borsod :D:D:D mesélj még kérlek. mit lehet ott megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!