Ha később viszek fel magamhoz valakit, akkor 2 vagy 1 személyre kell kérjem a szobát?
Ha 2 személyre kéred, akkor kérni fogják a màsodik ember személyijét is.
Vendéget meg nem mindenhol lehet fogadni.
Úgy igaz, ahogy az első írja.
Esetleg akkor rugalmasabbak, ha a szállodában gyakran történnek hasonló légyottok (dolgoztam ilyen helyen).
Azt javasolnám, hogy vedd ki két főre, a bejelentkezést csináld meg egyedül, közben pedig jelezd, hogy a másik fő később érkezik, így vagy megússzátok, vagy akkor jelentkezik be, mikor odaértek, de így is gyorsabb lesz, mintha az összes adminisztráció akkor történne.
Esetleg fel is hívhatod őket, hogy mit ajánlanak.
Én a hoteltől tenném függővé, ha valami családi kis panzió ahol 3 szoba van ott muszáj kvázi "hivatalosan" csinálni és jelezni hogy ketten fogtok ott aludni.
Ha valami nagy 300 szobás hotel, akkor én nem csinálnék belőle gondot, egy főre kivenném aztán csak vinném a leányzót, úgy se ismernek minden vendéget arcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!