Szállás foglalás egy személyre több ágyas szobában?
Sziasztok!
Kicsit nyakatekert a kérdés, de egy olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy hamarosan el kell utaznom egy másik városba egy tanfolyam miatt és ezzel kapcsolatban keresek szállást.
Találtam is több lehetőséget, viszont csak több (2-3-4 ágyas) szobákat lehet lefoglalni, én viszont egyedül mennék.
Ezzel kapcsolatban viszont nem tudom, hogy ha én lefoglalok egy többágyas szobát saját magamnak, akkor a szálloda a maradék üres ágyakra helyezhet más vendéget is, amíg én ott vagyok? Vagy amíg én lefoglaltam, addig az időpontig a szoba az enyém, ágyszámtól függetlenül?
(Tudom, hogy vannak külön 1 ágyas szobák is, de a környéken sajnos csak olyan hotelek vannak, ami minimum 2 ágyas szobát kínál.)
Felvettem már a kapcsolatot a kinézett szállodákkal ezzel kapcsolatban, de gondoltam amíg válaszolnak, megkérdezném itt is, hátha valaki ebben tapasztaltabb. :)
Nekem ez az első ilyen alkalom, hogy egyedül el kell utaznom és szállást 1 főre foglalnom, sajnos emiatt elég tudatlan is vagyok, nézzétek el nekem. :)
Köszönöm előre is!
Így van, ha nem hálóteremként, “közös használatúként” van definialva , akkor nem tesznek be oda senkit.
(Mondjuk egyszer egy hostelben talált egy kedves barátom egy ázsiai szépséget az ágyában, de ez nem idehaza volt és a szabályt erősítő kivételt jelenti :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Idő közben a hotel is visszaírt és ők is megerősítették ezeket az infókat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!