A párommal csomagoltunk pár szendvicset a svédasztalról, de lebuktunk, mi lehet a következménye?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 10:10
11/23 anonim válasza:
Ja, szerintem készítsétek a pizsamát meg a fogkefét, lehet gyorsított eljárás lesz tárgyalás nélkül. De mivel ketten voltatok esélyes hogy nem 2-3, hanem 4-6 év lesz és a dutyiban mindennap szendvicset kell majd készíteni reggel 6tól este 10ig!
12/23 anonim válasza:
A válaszaidból ítélve kamu a kérdés.
Ráadásul ha bőségesen lehet reggelizni a szállodában, úgy alapból minek kell csomagolással próbálkozni? Degeszre eheted magad, annyira, hogy legközelebb késő délután leszel éhes. Legalábbis velünk mindig ez van, és olyankor meg jön a vacsora. Vagy ha ennyire nem bírjátok ki, vesztek valamit délután. Ha meg sajnaljatok rá a pénzt, minek mentetek nyaralni?
14/23 anonim válasza:
Voltam már olyan hotelben, ahol ki volt írva, hogyha kiviszel kaját, akkor automatikusan hozzáadnak 10 eurót a számládhoz.
Pár német hülyegyerek vitt el egy-egy teli üveg ásványvizet, de utánuk szaladt a pincér.
15/23 anonim válasza:
Általában nincs következménye,kérjetek azért bocsánatot.
16/23 Kései Sirató válasza:
Hogyan buktatok le? Nem engedtek ki az ajtón a szendvicsekkel és le kellett tennetek? Nem hiszem, hogy más következménye is lesz.
17/23 A kérdező kommentje:
Igen
2023. aug. 14. 13:21
18/23 Kései Sirató válasza:
Akkor ennyi az egész, hogy nem vihettétek ki.
19/23 A kérdező kommentje:
Igen
2023. aug. 14. 15:20
20/23 anonim válasza:
Azt hittem börtönbe kerültél, azért nem válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!