Hotelben, ha csak egyedul szallok meg 1 szobaban, attol meg felhivhatok (beszelgetni, iszogatni) oda baratot?
Szállodája válogatja. Attól függ, hová mész, milyen a szálloda.
Nekem volt, hogy hiába foglaltam 1 személyre, még ott is aludhatott nálam ismerős, a személyijét/útlevelét kellett csak leadnia és ennyi, nem volt belőle gond.
De pl. Jordániában nem engedték fel a helyi jordániai barátomat, mert nem vagyunk házasok, és a helyi törvények szerint (prostitúcióval kapcsolatos valami) helyi meg nem helyi, nem házas férfi-nő páros csak a recepción/étteremben találkozhat. Ezt mondjuk a 5 csillagos szállodák lesz-rják, de a kisebbek nem. Ha viszont egy szintén külföldi ismerős lett volna, nem pedig egy helyi, akkor ő simán feljöhetett volna.
Szóval érdemes a helyi szokásoknak, törvényeknek is utánanézni, illetve megkérdezni az adott szállást. Az én tapasztalatom az, minél drágább egy szállás, annál kevésbé majréznak ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!